小朋友齊打交個製作人畫左幅加密藝術

350 回覆
307 Like 5 Dislike
你買佢幅nft 咪即係課比佢
有冇巴打識喺Mac度玩lf2?
嘩 個DAVIS賣到1ETH
好想要冰佬啊
好搶手
Gas fee 太貴不了
Gas fee 都係單價 ge 幾%
接受到
呢張咩事
30eth?
Resale 遮
Set 幾高都得
Ic
減左價,而家20eth
開post呃下錢先
無追post一個禮拜
返黎睇睇原來已經畫多左咁多角色
Hi all,
It is Marti Wong, the founder of Little Fighter. it's been a while since I make any announcement here. Long story short, I currently trying to get funding (that would potentially support the remastering project of Little Fighter 2) by selling NFTs on rarible.com.....

大家好,
我是Little Fighter的創始人Marti Wong。很久不見,我已經有好一段時間沒有在官網發表任何消息了。長話短說,我目前正在嘗試通過在rarible.com上出售NFT來獲得資金(這可能會支持Little Fighter 2的翻新項目....

http://lf2.net/nft/
========================================================

岩岩先係官網睇到佢今次NFT既介紹
唔通真係有機整remaster
如果買唔起
其實可以直接PayPal支持佢
NFT真係好撚貴 GAS FEE都係
佢話可以直接買Litecoin捐錢
下次不如索性開埋個kickstarter仲容易課金
我依D無玩開既真係唔識買住
幾興奮 作為咁多年fans
但remaster即淨改變畫質?
如果淨改高畫質 無新野 又唔特別吸引到我
如果佢執ai又唔同
vs高手ai 同 群體行動ai
無版權應該無新人物新道具新招式?
定係名義上remaster LF2
實質LF3?
依D睇黎要等佢自己再講
希望起碼會加少少新野啦
不過咁多年之後終於再上水有搞作
都幾期待同興奮
係之後我要研究下點課金最好
lfo係走得太前
果陣d人仲未適應到比真錢抽卡打機
10蚊2抽仲有實體卡揸手儲
計埋通脹都平果宜家d垃圾手機game
睇下班垃圾日本仔出埋d回合制掃蕩game都個個月搵幾十億円
係我講緊垃圾fgo 公主連接
如果lfo係2015年左右嘅手機game肯定紅到癲
G持

Hero Fighter X點restore purchase
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞