小朋友齊打交個製作人畫左幅加密藝術

350 回覆
307 Like 5 Dislike
如果我係佢而仲有心搞既話
首先我會post多D野吸引人留意下先
例如好似宜家咁 畫多幾幅畫等人可以課金
post下舊時lf2既設計草圖之類
最起碼係連登或者reddit都會有人討論下
進取D既不妨考慮下開個問答大會交流下

跟住如果自己整到D野可能有個prototype仔既話就post D screenshot
tease下整緊既3D model
或者放個demo等人試下
重點係要引起人興趣
比人睇到係有進度同認識你整緊既野係點
見宜家好多indie game或者從事任何創作既都係依個玩法
或者可以有出路
kickstarter上既濕鳩game都有人課金
以lf2既名氣點都有返少少支持掛下話

作為細個日日玩到天昏地暗既fans之一
都好想見到佢搞得惦
考慮下呀大佬
唔會教亦唔會for人由頭學 本身唔係cs grad都好難應付到 只會做墊底果個
而且你會因為assignment project mid term而搞到無時間學整game
尼隻game細個必玩 好好玩
原來係佢整
好撚型好撚潮牙
藝術品不嬲都係咁
而且crypto 好多暴發戶 洗少少錢show off 下唔出奇
推到小熊出嚟同我地吹水
有時就係咁悲哀
如果早5年10年喺佢仲係咁有熱誠既時候有人留意佢開依個post 而當時patreon又好似依家咁岩hit起 可能佢仲會因為有人課金繼續整game
好明顯佢依家放棄咁濟 但偏偏依個時候先有人留意佢
支持小熊再開發game 但就算佢日後做唔做都好 請大家尊重佢本人既決定
其實錢銀問題Kickstarter有得諗
點都易過Mirror呢啲掛
唔知佢份約簽幾多年
有PR上門同佢傾就好
唔知有冇發掘呢方面嘅公司
見佢都仲會擺LF2 Creator同張banner係個新NFT account度
段估都可能仲心存一絲希望掛
起碼我估佢都會以依樣野為榮既
LF2後無名無利咁努力左十幾年整game 真係好欣賞佢
唔係一般人做到既
試過係Clubhouse 野生捕獲到佢
其實香港人仲衰,等人破解做伸手黨
記得以前官網有賣過lf2 figure
有冇人買咗?
David g係乜水
大賭李嘉誠同幣少既金主
有冇人好憎LFO啲畫風
柒到仆街
同LF2比差幾皮
放過佢啦 無謂又要人跌落谷底
想買返隻david figure
carousell都未見過人放
果陣都諗過佢會出埋其他角色 應該唔算好賣
而家班細路大個晒
個個都有經濟能力
再出既話應該好多人買
https://twitter.com/martiwong

可以上佢twitter 召喚佢
希望小熊睇到
細個無償玩左你d作品咁多年
而家想俾返d錢你賺
出既話唔駛咁大隻
鎖匙扣size 岩曬
不過平面變合體實走樣
出乜都好,就算得條課金link話籌旗出lf3都會俾錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞