小朋友齊打交個製作人畫左幅加密藝術

350 回覆
307 Like 5 Dislike
果陣排長龍跟機
初期未有Louis ex冰火佬同邪鬼之前好鍾意用火佬
如果佢之後會畫又可以直接買唔洗bid既話
重點係原作者mint果陣會sign左左佢個名(address)上條chain
就算你mint同一幅圖 條chain一眼睇倒唔係作者整
好多人都係鐘意火佬
招烈火焚身太好用
同咸相一樣道理
有免費點解要俾錢?
俾錢正ON9仔
LF2成功係因為免費咋
以為自己真係值錢, 笑死人
總之香港人做就係垃圾, 唔值錢
下世投胎咪揀錯啦
大轟炸又型
係 NYC

我細個唔識話勁唔勁
剩係覺得著哂火咁好型棍子
今時今日steam課金再加D咩early bird package之類包多D野可能搞得起
反正都好多indie game 人少少幾百幾千人左右都有個少少既community有人對戰
再唔係就kickstarter果D
部乜鬼垃圾咖啡機都有大把人比錢
lf2點都有一定號召力啦下話
報咗學生組呀
躝返支那啦小農dna

條村出個狀元與有榮焉咁

得罪講句,關你撚事咩

佢話唔鐘意課金系統
65蚊買起一件Game都成街破解
要去到貼吧求手下留情
做咗成7年呀
睇返Facebook
有捐款途徑
有時間可以幫手測試
作者話無iOS設備試唔到
所以佢話見到香港電玩雜誌都教人點破解佢隻Game
連香港人都背叛佢
覺得心寒
如果有人肯同佢做返啲PR
其實問題唔大
如果真係完全死心 唔會Keep住更新

日本啲Galgame都有人飛過去同官方傾
HF市場點睇都大過一堆字啦
好睇有冇Fans肯幫拖
咁真係好痛苦

除左課金skin之外
諗到唯一可以做既就係可能一舊水係steam賣
再整個online對戰server認證
好似cod咁就算破解左都無得咁易同人對打

btw有時見到D人走去crack indie game真係好無奈
人地一丁友整左幾年既心血比你咁就搞撚左去
大佬你班crack team有個君子協定幾年之後先破解等人回左本先都得掛
洗唔洗去唔到咁盡
印佬俄佬叫做難溝通
但食到大陸呢水其實都好夠
佢本人都話盜版網嘅下載量轉化啲去收費
一早已經解決金錢問題
所以成日話盜版幫手宣傳又咪鳩UP
3DM呢啲見中國自己人先唔會破
最後好似係4399呢啲無準則嘅人破咗
總會有人破
重點係有幾多人肯付費
照咁睇純單機既indie真係唔係辦法
總會比人破到
focus返係mp server度會唔會有機
好少見咁都破解到
就算有都無steam個frd系統咁方便
反正lf2最好玩都係幾條友一齊玩
再唔係就粗粗地整埋console版一次過
ps5 xbox switch對戰無得破解喇掛

講返轉頭
依個年代做創作真係好難搵食
玩音樂果D都要靠開concert先圍到皮
個玩法的確係唔同左要付出好多
不過都唔係無辦法既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞