[撕殺列車] 車路士球迷討論區

1001 回覆
3 Like 13 Dislike
打車佢同打其他隊兩個人
如果係獌熱嘅碧福特最少4:0
朗同timo加kante嗰下應該會入
再加會派下膠
feel到可以贏歐聯
以前就算贏波都唔興奮
因為都係靠死球/世界波鳩住贏
成場㩒住平安鐘睇
而家㩒少好多
尋日Richarlison 嗰下諗住仆得街天神
其他都冇咩平安鐘
4,5月未編時間
Tuchel on #CFC captain Azpilicueta: "I have the maximum respect for him, he's unbelievable. What a pleasure, what a gift to have a captain like this. I believe from my heart the importance of captains in teams.

If you have a guy so humble, so full of quality, so ready to give everything for the team, to have the mentality of a water carrier, to help everyone on and off the pitch, a smile every day in training, every time ready - It's a gift for every manager and in my belief for every team.

He is key I truly believe every team takes the mentality of their top guys, of their captains. He deserves the praise for that." (Fifth Stand app)
Zouma下季好躝
"以前就算贏波都唔興奮"
exact7ly
直頭冇睇嘅意慾添

而家啲波睇得好舒服 好安心 條氣好順
連天神都變返男人
Feel 到終於做返一隊真正強隊
cwa受傷嗰場 見到換丹麥boy唔換蘇馬
以為係錯嘅決定
但見丹麥boy入替嗰陣眼神幾咁兇狠
Feel到有啲唔同 諗住姑且信下佢啦
點知今次解凍真係完全變咗另一個人咁
70幾分鐘有球好似唔知天神/佐/高邊個跟左出去拍波 係身後指住後面叫朗蛇補位 佢又係度發夢咁
其實打得好傳控既中堅真係唔多
有長傳係bonus
Zouma身體質素同頭鎚top
今場都有一下食哂身位好靚
同轉左打法少左角球佢又無得出
上半季都入左幾球頭鎚
琴日Kai唔講表現 淨係個樣睇落好似浴火重生 朝氣勃勃 幾好笑口 點似撚狗果時死老豆樣 笑都唔撚笑下 遠睇仲以為莫拉達黎
成套動作已經冇得彈啦,係爭左運氣入唔到
呢球贏路數 個重心冇移走哂擋到條線
冇咗白粉樣嘅kai仔仲係唔係kai仔
隊長
希望可以踢到好似J辛咁耐
蘇馬點都好過魯sir,用波未必及得上,但佢身體質素同頭鎚贏哂,同身體質素差少少,但腳法頭腦一流嘅丹麥男人啱啱好fit哂,唔做三中堅中間嗰個就得
我知你講邊球 明明46波 一埋身對面好似搬唔郁座山咁
琴晚佐狗個樣攰到
幾驚佢炒
其實雲狗射近柱個球推多步都仲得
好撚top
第二張好似電欺feel
一早話左傻狗波底好有得救

唐狗呢D垃圾就算啦 D數字球迷日撚日J德甲銀靴 仆你個街 控傳盤都衰撚過學界
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞