我中意左佢但係佢想做SP

26 回覆
4 Like 66 Dislike
我22,佢32。
我無向佢表白,但係我地成日傾WhatsApp,傾傾下佢知道我對佢有意思。咁我都好坦白同佢講我中意左佢。但係我地兩個其實都岩岩同ex分手,我一個月前,佢三個月前。佢同我講佢仲中意佢ex,咁好啦,我就打算放棄。但係佢話好中意我呢啲女仔,好中意我嘅身材,話有啲想做SP,而佢sp嘅定義係有性無愛。咁我問佢,如果你同你ex真係分左手,你會唔會揀我。佢話一定會,起碼試下開始。
但係其實佢好矛盾,一邊話會一齊,一邊又想做SP。
其實成件事都幾奇怪,佢其實大我十年,大肚腩加唔係靚仔。但係我都算身材好同埋ok靚。但係我都想要佢,即使係SP.. 其實SP之後有無可能成為情侶?
有時我真係唔明你班友點解咁中意扮女人扮gay佬開假膠po 唔係話你開假膠po有問題 假膠係連登既核心價值我認同 但係大佬你成篇野懶撚柒搞笑果下好難頂 第一次做就好笑 第二次做都算 第三次就係on9 下下引人留言講你有冇扯旗佢有冇射精互含好撚好玩?
出面啲男人死曬?要咁作賤自己
如果一定要喺做一個賤人同做一個作賤自己嘅人之間二選一,我寧可選擇前者
自貼睇吓有幾靚先
醒啦 佢就想屌你先氹住你
有女仲要搵SP 條仔都唔係好
更加唔好諗住同佢會有將來
最後受傷嘅只會係你自己
醒未
樓主pin this
你呢個情況同我以前好似
但過來人同你講

唔好

有得屌好屌,已經賺左 就係咁
咁樣講都仲呃到女
唔靚仔大肚腩細J阿叔搵到靚女做sp
想做免費雞咪去馬
當你講真
個男人有得屌梗係hold住先
佢知你想聽咩野咪講
你走左佢都無損失,都屌過一次
你唔走,有得長期屌

佢點都無損失
又話散左又話未散
定佢妄想症以為自己未散?
咁樣就可以氹到樓主等佢同ex 真.散個時坐正
one night stand 你估fall in love 咩?
雞 真心對你好的人有很多,但你犯賤!
希望你中愛滋,你全家生愛滋!
擺明當你係雞你都想感化個嫖客
你有冇諗過佢話啱啱分手都係作出黎用黎接近你,扮同病相憐,然後氹你幾句收你做免費雞
咁中意佢咪幫佢生個仔. 到時佢會多謝你.
真 可能根本未分 又或者無諗住分
佢玩緊你。完。
入黎就係搵你呢d comments
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞