Bitcoin / Crypto 集中討論區 (134)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
我唔明點解唔玩AVAX 場...
暫時仲係穩賺, 又無SCAM
係賺得少D 姐..
我唔敢再加AVAX怕佢又雪崩
溝雪崩都好過買農場幣drop to zero
我BSC 淨係留左AUTO 同CAKE. 其他
由50蚊一路溝一路farm , 玩埋雪怪個獲. 而家AVAX 均價$20, 已經正數番.
再跌再溝
本多終勝
我一路都唔明搞heco對auto發展有咩幫助
唔知做咩佢唔係搞ETH 先
下一次解倉係幾時?印象好似9號
我都想回歸甲/熊貓/雪人場懷抱
睇roadmap佢諗住7月cross埋ksm同乜乜柒柒
但我好懷疑7月前我應該走左
ETH本身有Yearn
Pancake都唔會去ETH啦
同埋大家睇番兌BTC. 其實而家AVAX 已經同初頭差唔多都係0.0005
唔係最低位.但如果睇好佢既話其實而家開始撈係合理.
有冇巴打可以詳細教下咁樣玩avax
同埋佢手續費貴唔貴 本身自己都有少少avax sh
project team係護旗手,heco世一
睇嚟蛋場layered farming一嘢kill咗唔少PCS clone
呢個係gimmick
但係手續費貴唔貴 諗住入幾千美金試吓先
Bsc依家個價走唔到住
丁滿finance如果你信CZ喺背後發功嘅話代表CZ有能力規管on-chain發生嘅事,Ethereum出現scam Vitalik無能為力,BSC有scam嘅話而家示範咗一次

唔係話中心化一定差過去中心化,但係有能力做censorship就會出現censorship,而把尺喺權力最集中嗰個人度

https://twitter.com/ChainLinkGod/status/1368258272956850179
香港時間3月9號朝早8點
高位跌6成,公鏈coin嘅莊最狼死就係佢同ftm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞