大撚獲!我好似對阿木起痰......

76 回覆
251 Like 38 Dislike
本來上年連登捧佢上神枱,又叫契媽又女股神個時,我已經叫佢做阿木,覺得契媽前契媽後真係好撚噁心,仲成日笑鳩佢做臭雞先有咁多內幕料,之後又串鳩佢係牛市股神

去到呢排科技股大回調,連登屌到佢反皮,全世界都圍屌佢,機構又齊齊做空ARK,咁樣對一個女人仔,身負罵名,成為全世界既眾矢之的,身負眾箭...我就開始有啲同情佢,明明係登狗政府垃撚圾唔救市,明明係愛人ELON MUSK做賭仔炒幣攪到TSLA冧撚晒,明明咁多機構唱衰ARK
咁樣對一個小女子?
明明大市跌唔太關佢事,點解要屌佢怪佢?明明買ARK ETF之前就知道佢投資風格比較進取,同埋注重科技創新股,咁你又買?明明講到明佢買入一隻股票係睇7年長期投資,你睇佢7日升跌就罵聲四起?
你買入ARK個下,即係你選擇左相信佢既眼光同決定,唔相信又跟買ARK既人即係你戇鳩,咁你不如信自己,揀某啲個股黎買,何必買ETF?

上年升就女股神,今年跌就街邊臭雞,唔好咁肉酸啦
呢排佢形象跌到谷底,行出街都驚被人吐佢口痰,要佢一個女人仔食晒......

但係!佢仲可以正正常常咁上節目接受訪問,照樣POST片上YOUTUBE穩定班ARK信徒軍心,依舊堅持唔放棄科技股亦唔買廢老股,能夠不受外界影響,堅持己見,獨立思考,懶理其他小嘍囉質疑
可見心臟之強大,抗壓能力之強勁,好欣賞佢咁堅強!最後必能邁向圓滿的結局

最後最最最重要既係佢既美貌,以65歲黎講,真係好靚,開頭唔覺,之後愈睇愈靚,呢幾日睇左好多佢ARK既YOUTUBE片,一邊睇佢講對股市既睇法,一邊欣賞佢既美貌,一邊學英文
慢慢就覺得佢啲表情愈黎愈可愛,啲英文愈黎愈好聽,我就知道呢舖大獲了......
我決定以後唔再叫佢阿木,改口叫佢CATHIE!

附上CATHIE美照一張:
着返條褲先啦唔好咁痴線
咪成日開廢post la
如果成段字都係你打, 真係辛苦你
more
我每個PO都見到你,就知你鍾意睇啦
真情表白
華爾街狼人
樓主痴左線?
蝕錢蝕到痴左線
wtf wtf wtf more
諗起個阿婆話 我哋香港二百萬人蝦一個女人仔林鄭🤧🤧🤧
#棋靈王
同馬德鐘一樣樣
唔好同我爭,我睇中先
咁有錢緊係平時用靚護膚品狂做療程先KEEP到咁好

平民60幾一早又肥又皺甩哂頭髪
唔講真係唔知佢6x
我一直以為佢30零歲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞