孫慧雪自爆造人秘技!阿嫲千叮萬囑:完事後一定要棟起對腳!

140 回覆
31 Like 344 Dislike
孫慧雪、關心妍與張美妮早前合作主持網上節目《靚媽圍爐》,三人更大講湊仔經。今次孫慧雪、關心妍與張美妮圍繞坊間生仔秘技話題,孫慧雪更自爆結婚當晚阿嫲千叮萬囑她:完事後一定要棟起雙腳,到底成效有幾勁?有版你睇!

《靚媽圍爐》是網上節目,逢星期五在youtube頻道播出,今年2月底播出第一集,三位人母主持關心妍、孫慧雪與張美妮在首播都分享了子女的趣事和胎前記憶,內容輕鬆冇乜爆炸性。來到第二集,阿雪孫慧雪終於有料爆,當話題談及坊間有不少造人秘技與偏方,孫慧雪就自揭閨房事:「做完之後唔可以落床,然後對腳要向上,要keep住幾個字(最少十幾分鐘),最爆係講呢樣嘢畀我知嘅人係我阿嫲囉!我一結婚我阿嫲就同我講一定要記得呀!佢捉住我,我以為有咩嘢要同我交代啦!結果佢係同我講對腳記得要向上,哈哈哈!」

孫慧雪邊講邊大笑,關心妍與張美妮亦笑到肚痛,並在社交網力sell大家一定要收睇這一集,三個靚媽更提供了3條生仔要訣,就是浸腳、食生蠔加牛扒及親密完事後女方要把雙腳棟高。據知除了孫慧雪會自爆造人姿勢,張美妮亦會坦白大爆餵人奶經歷,如何發生噴射式人奶噴上天花板的瘀事。三個女人一個墟,孫慧雪、關心妍與張美妮就連求子期老公瘀事、各種閨房招式,如何迫老公進補等都毫無保留,所以三人都異口同聲說:「希望老公同奶奶都不要睇這個節目。」
後生既話中出一次好易中 中女就要用呢d
拎舊紅酒塞塞住咪得
倒立
倒入去咪得
有咩閨房招式
後仔生射衝擊力勁啲,老野射到中段流唔到落去
古時為爭立太子,衆貴人都係用呢招
張美妮亦會坦白大爆餵人奶經歷,如何發生噴射式人奶噴上天花板的瘀事。
仲勁過av
想睇
個節目咁淫賤
有無咁勁
冇片我話中出林鄭都得啦
電子g又嚟9up博上位
即係咁?
戇鳩方法,無根據
倒立呀笨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞