最近多左好多港人在英國的youtuber

254 回覆
475 Like 18 Dislike
係囉 希望佢冇事啦
連登仔19年6月前咪又係上支那飲喜茶食探魚
08個陣仲我係中國人添
不過最緊要知邊啲係同路人
同路人通常睇野角度大家唔會差太遠
咁先岩睇
Betty 成個大陸樣,睇過一兩集無再睇
coco仆街香港仔黎,買完叫你買,賣完叫你賣果類人,無得輸,d片頭專呃鳩人
sue mama 都賣樓盤了
嘉南都係
走佬去uk 主力睇盤
蘇格蘭耶撚好撚伏咁,好早無再睇,攪香港城收錢痴鳩線
攞住bno 應該100黃,有d好高質但都開始睇盤
https://youtu.be/5-Ba6i--2JE
睇黎睇樓走唔甩,view數最誠實,自己就開始唔睇以上,睇咗大半年都睇到悶

David 口水佬鐘意吹水最多呃你view,算早期做,開頭有睇,佢早排好似比人笑住幾十年又果道讀書英文咁差又打大陸人工
alvin 似手足,得閒都會睇下當支持
rose 有睇過下,都正面好似好黃,比仔飛完幾個月先鬼上身?好似近期先賣黃衫
仲有個好似住北面片尾播黃歌搵唔番
睇人啦,佢自己都一去好快買樓,算係咁唔係點鳩你,佢d盤片都唔係好hard sell,睇下大細咁,你話有發展商sponsor 真係唔覺喎,覺得純粹睇樓片多view keep住拍,又易拍又唔使諗,個人就少少反感

moving socks算清泉
之前睇過Alvin同uk難民台,兩個YouTuber啲野比都實用。uk難民台入境的資料比較清楚,轉錢對新手來講算清楚,~Alvin介紹工作面試真係成條片錄咗,唔似其他YouTuber 講到咁好。同埋uk難民台同Alvin 都係唔會將所有野講到咁美好,比較真實。
呢件成家都係藍絲黎架喎
佢係摩門教識到佢老公(BC) 先移到民過去
成個教派都藍/紅
唔洗解讀,藍絲一家
去英國同典型藍絲一樣,口講中国好中国勁,身體卻很誠實,全家仔女去晒英美
最近過去既 先岩岩起步,邊有可能有咩多時間/經驗去拍片講
啲相個感覺好raw好真實
即係好似你識開啲普通朋友或同事
無啦露個西比你任睇仲要勁多西毛
就算佢唔正都會即扯
攞個眉目啫
見到有D盤ge間隔
去到都無謂浪費大家時間啦
A yuk全部都係講食野
睇黎把撚
唔係黃都一定係港豬
你點知

竟然!!!

巴打你係咪摩門教弟兄?
其實睇下rightmove 英國d樓都好standard 下,無乜得點變
gaa1syu1 from uk
唔出名,但我覺得佢地間房幾靚,同埋D片幾好feel

https://www.youtube.com/watch?v=KduyoV6wiLM
其實呢啲真心幾好
兩個後生拍同剪都有心機
係無咩資訊嘅
但YouTube唔係一定要下下要買樓呀超市呀BNO呀點點點
資訊性係有用
但唔係人人拎住幾球去英國架嘛
普通拍下生活片咁呢啲幾好
屌 賣樓=非黃
又話黃色經濟圈 變左黃色慈善圈
Canaan應該係天真左膠,即使佢哋偏黃(我唔覺),佢哋唔比 comment討論,以及接地產樓盤廣告嘅舉動,都睇得出佢係嚟搵錢而去小心maintain 頻道,擔心被政治影響自己收入
咦條女本身喺美國讀過書喎
其實除咗英國channel 質素參差
點解而家下下都要叫人俾錢呀
又要請飲咖啡呀又要入會員又盛

人地啲大 channel 入會員係有exclusive 資訊
而家啲入會員就純粹俾錢佢使

有啲就話幫人
但係幫人還幫人
點解要拎住「幫人」呢點周圍問人攞錢
生意黎架咋

老實
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞