終於明白一個道理,咁好賺,做咩要益人?

116 回覆
454 Like 3 Dislike
要搵1000個傻仔先1000萬,會唔會太慢
大賭李家誠 股票版姐
點會慢呀?
一個月開一班,每班一百人
一年就搵到
完全冇risk
online course 揾到食, 網上潛力好大,
你睇燒山個patreon 幾多人follow.
宜家美股玩到針對strategy investors黎打
個個星期唔同劇本。呢個星期五日倉入面兩隻股個pattern almost exactly the same.收市前/盤前後拉升; 盤中插到高潮出水 陰住跌30%~70%
short 也不是必賺。
你個名
你見識小姐
弱智都知調整緊
你身為"strategy investors"竟然咁失策
連登股神並非浪得虛名
昆人一齊炒
變相造市
mm 日日推自己個program
掘金賺到錢定賣鋤頭賺錢易d?
咁mm 究竟係有料定垃圾
睇usic 佢2021暫時排緊第一名
但連登就話收錢係垃圾
咁佢係有料定垃圾
信邊一邊好
咁都分唔到?
外國就勁
local 就坤人......
掘金有機會掘唔到得個吉, 仲蝕埋鋤頭錢
賣鋤頭就實賺
不過都係因為個個都淨係想去掘金, 個賣鋤頭既先咁好賺, 無人想掘金個賣鋤頭既都要乞食
如果係正路嘅股票收錢我唔反對,揀靚股唔係人人做到,同埋分析壓力支持位。好嘅股票長期係會長期升值,本質可以令到人人賺只係過手
講真,炒股票真係一門學問黎

比錢買知識其實唔係咩事,最主要係有學習價值,係得垃圾先咁睇重一萬幾千

出面啲乜柒基本分析,技術分析流派一睇就知呃襯

有無邊個大家係覺得值得跟?
因為你睇少每一筆收入姐

所以你咪咁撚窮
D學費用黎對沖
我地J Law都勁過佢多多聲啦
又平D學費
有時呢啲strategy 係血的教訓黎 點會咁易益人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞