其實話cyberpunk 2077又垃圾又多bug嗰啲人係咪自己電腦配置跟唔上?

64 回覆
7 Like 48 Dislike
一開始出嗰陣忍手唔買 本來諗住買ps4版本 觀察左一段時間 ps4的確情況嚴重啲 所以玩pc版。
發覺中bug嘅程度好輕微 一d都唔會影響遊玩(除咗V比人一槍打爆頭之後用Johnny 玩嗰陣成個畫面黑晒,但只要讀檔就ok)
之後間中有t pose (十隻手指數得哂)
所以真心唔係我想像中咁差
而且隻驚入面啲歌真係好正 買返來淨係聽歌都抵
已經玩80幾個鐘 二刷緊

https://youtu.be/oMzOjQp_4b8

https://youtu.be/KTJQiGRQS8Q

https://youtu.be/AN1RJF55NXI

我屌哂你地老母
係 勁正
其實bug真心唔算多,唔知係咪ssd問題,讀game ok就好少bug
ps5 玩\其實無咩問題
至少真係好過巫師
樓主遲咗幾個月開post 依家冇人玩cyberpunk 2077嫁啦
係bug被人放大左,負評原因主要係期望過大/cdpr吹太大,但我覺得係正常game一隻
而家係街開槍d npc係咪仲係好似弱智咁出哂車跪低?
樓主死老嘢唔跟潮流的
以前pC玩Skyrim bug仲多
隻game背負住太多人嘅期望

當然佢本身自己都吹得太大

結果出嚟不符預期

講真佢已經喺witcher3 之上

完全值得玩
玩咁多隻game未試過更新完會bug左主線/支線任
2077係第一隻
我上個月中先買 睇魯蛋玩覺得好正
好多人跟風罵
咁比面
呢啲係佢地嘅損失
呢間野只有巫師同2077
巫師我分別有ps4同pc
放左後又買過
都係玩唔落.戰鬥模式太on9
而且系統唔得
2077起好多方面都好過巫師
至少適合返我地玩
但2077個故事其實有d短
因為已經Patch咗好多轉
你試過第一日玩包你del game
二段跳會 開槍更加會啦!
不過隻game無論你點玩都係bad ending
垃圾驚過咗氣啦
因為佢地未換機
ps4時得10 20hz
本身ps4都係得30hz
我唯一唔滿意2077 ps5經常彈game
其他真係無問題.都係9屌
唔覺
明顯易上手過巫師
鍾意玩巫師既會覺得神作
但唔鍾意玩巫師既.基本上都接受到2077
吊你老野!
你up乜鳩呀,返去睇返第一日發生咩事先啦
鐘意玩open world嘅人會好中意玩2077 正過Skyrim Witcher3 Zelda
得2077同Skyrim 我係會2刷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞