bamba 真係好柒

117 回覆
34 Like 394 Dislike
樓主輸到傻左
做周芷若果條大陸妹?
咁都高汁 on9

之前拍曬片試水温 依家唔知又做乜柒潛曬

真係好撚柒
我都諗起佢
I GOT HOES
CALLING A YOUNG NIGGA PHONE
見你咁慘 比個正皮你啦
首歌勁過真人
識佢碌竹
Draft前玩晒marketing想推高自己排名唔使入魔術,點知都係要俾魔術揀中,打兩打影都無埋
都真係幾柒
傳統長人係呢個世代真係冇咩作為
各隊玩小球 快攻
仲要magic 本身就有Nikola Vucevic
magic 根本冇機會比佢發育
仲要今季開始傷q 埋
真係準備柒嫁啦
笨巴機動力唔差有射程好啱而家用,係魔術不嬲唔識養仔同V唔識串呢幾年太勁
轉過隊衰極都打到Mcgee咁掛
其實我覺得收8蚊係冇問題
依家不知幾多人開patreon黎收錢
但係fox依個mk仔搞串左個party姐
拍條垃圾片收錢同正常水平乞錢差好遠
一直都低汁
youtuber嚟講佢啲拍攝同硬件算幾好,但後期編劇太廢。而最致命就係佢無公關,Fox太L串。

btw 我覺得收$8唔需要被diu到咁誇張⋯
你試諗下當年whatsapp日日用成日用收8蚊都畀人屌到仆街啦
呢啲平台都收8蚊真係等畀人屌到落地獄
邊有得比較,whatsapp融入咗你生活已經變得算係necessity, bomba條片係娛樂商品,你唔睇唔比錢係冇損失。你可以diu佢條片拍得垃圾,但diu’收錢‘依個動作就無咁fair。
補充:如果你畀咗錢,可以diu埋佢收你$8唔抵睇。但嗰陣係全世界有畀錢冇畀錢都一齊diu到佢飛天,大罪人咁,都幾誇張。
屌佢自大姐 咁既質素夠擔收8蚊
你試諗下當年whatsapp日日用成日用收8蚊都畀人屌到仆街啦
呢啲平台都收8蚊真係等畀人屌到落地獄
邊有得比較,whatsapp融入咗你生活已經變得算係necessity, bomba條片係娛樂商品,你唔睇唔比錢係冇損失。你可以diu佢條片拍得垃圾,但diu’收錢‘依個動作就無咁fair。
補充:如果你畀咗錢,可以diu埋佢收你$8唔抵睇。但嗰陣係全世界有畀錢冇畀錢都一齊diu到佢飛天,大罪人咁,都幾誇張。
屌佢自大姐 咁既質素夠膽收8蚊
以前有kibi 都仲叫搞笑,間唔中都有啲好片睇。宜家嘅市場佢啲質數想收錢?唔好搞笑啦。
唔吸取教訓,柒完一次又一次

如果繼續用返舊Channel 應該冇咁快收皮
其實唔係太硬頸咋咩 做既野 果陣觀眾巿場唔接受咪修正下 但比人鬧兩鬧就唔搞 咪錯失左一切
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞