中學時期讀女校搞到無拍拖是否人生遺憾

309 回覆
361 Like 195 Dislike
唔會禮尚往來,一般開始俾人恰之後嗰6年都會係俾人恰嘅角色
TG plx
我識一個同你差唔多case,名女校出身女神type,成日呻俾成堆人追到好煩fing都fing唔甩,個人又係超理性咁話咩冇咁嘅時間心機拍拖,又話未入u就打算A0 grad,但係其實啲人追唔到佢嘅主要原因(我諗)係

佢les㗎屌
關咩事 我讀女校都拍過兩次拖啦
大把女校frd O住grad係咪樓主樣衰咋
啱呀我啲女校嘅中同一入U無耐都出pool
真阿入到u都仲A0一定係樣衰/肥婆/性格閪是但一樣
我係被迫含人嗰個 但唔知點解我含得好開心 佢愈打我 我愈興奮 仲叫我射啲精落佢條野 再叫我含 一諗起我就好興奮 點解會咁
睇你想唔想拍同遇唔遇到啱嘅人姐
你試下玩交友apps, 唔駛認真拍,識下毒撚同player, 慢慢就識得點樣同人相處得黎又有發展空間架啦,祝你早日遇到,加油
青gay?
啲人...
通常咁講都係男人黎
中學讀男校,大學讀engine,返工做it是否人生遺憾

利申: 27a0 想識下絲打
有片
咁IT呢
唔關女校事,你啲同學全部無拖拍?
人哋提撚咗你
「呢幾日呢個po請用不推文回覆,關注番47港人事件」
你就係咁推po
祝你一世冇人要啦死臭閪仆街屎忽生上腦唔撚識字剩係諗bno 過英國 識乜撚嘢仔呀! 前年咁撚多勇武識唔撚到而家連登叫春要識人返大陸啱你呀!
樓主諗你除咗樣衰 個腦有問題 又唔識同人溝通 又唔曉關懷人, 呢啲25 歲老處女麻屎煩搵狗屌
喺7仔買野,有人攝咗張紙仔(有電話號碼)喺我褸袋話想做個fd,我隔咗一排摷褸袋先見到,打比佢問佢係邊個,出幾次街之後就拍拖。
又唔使咁mean嘅
個撚個都識不推文
你就係都要推撚上熱門
連智障都識不推文喇樓主
你仲點會有男朋友呀
見呀叔提咗佢好多次佢都仲要推推推推上熱門
咁乞人憎嘅港女一定冇人要啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞