深夜限定心事台 (86)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
24歲 O3
同而家男朋友拍咗2年幾拖,
老豆老母極撚保守,由細到大一聞到味我有拖拍就會煩撚到閪咁話乜鳩女仔一要愛惜自己唔可以隨便比人。

拍過3次拖就算其中一次已經拍咗4年幾,話諗住帶返屋企比家中兩老過下目,佢地個樣閪撚到....我呢世都會記得。最後放棄,嗰陣時男朋友仲問我到底自己係咪唔見得光.....

到今次,拍咗2年幾了,同屋企人提都冇提過呢段感情,平時扑嘢都係去佢屋企同去酒店。

屋企人尋晚淩晨一點嚟我房拍醒我,拎住張酒店情侶房package 單問我點解要自甘墮落,話喺我個袋揾到嘅,話我點解要咁,點解要做人地免費雞,話仲賤過做雞,自己比埋錢book埋酒店送埋大床比人屌自己,問我到底知唔知佢地好辛苦養大我,見到我咁覺得我好不知所謂,知唔知佢地好心痛,唔知點解我要咁做。

痴撚線,忍咗咁多年我忍撚夠了,我爆了。

我大大聲話: 「到底你地知唔撚知你地生岀嚟嗰個係女嘅,由生岀嚟嗰一刻你已經知道個女大個係要比人屌㗎啦,唔好咁粗俗啦,不如話一個女仔大個咗成家立室係好正常不過嘅事,而有性生活都係好正常啫。

我又唔撚係基督徒,我唔明我同我一個感情已經穩定嘅男朋友有性行為而且仲要做足安全措施有咩問題,唔明點解你地可以攞做雞嚟同我比。

我廿四歲啦,唔係十四歲衰十一啊,岀黎做咗嘢都差唔多三年啦,咁我係咪呢世都唔洗識男仔唔洗嫁人啊,你地生我岀黎嗰時都係廿四廿五歲咋,都係生咗我先結婚咋,屌!寬己嚴人,有撚病㗎你地兩個,忍撚咗你地好多年。」

佢地話佢地有事業有經濟基礎點同,話我做雞仲可以做到咁理直氣壯真係不可理喻同不知廉恥。

我最後同我老母講咗句:「我係雞你咪又係雞。」
就快換咗套衫攞埋電腦電話就call uber岀咗間酒店,但一直都訓唔到。我唔明自己屋企人點解係咁....

一陣仲要返工

點解
點解自己屋企人會喺咁
同埋我真係想同所有老豆老母講聲:
個女岀嚟嗰刻就請你做足心理準備個女會比人屌

好癡線
我有覆到
下面有個巴仲痴線
呢幾日呢個po請用不推文回覆,關注番47港人事件
好癲
其實都無錯嘅
個仔生出嚟你都要有心理準備佢比人屌啦 又何況女
牙女睇得好通透
我無諗住生仔
生女俾人屌
女都唔生
通常咁講都有客氣成份⋯講中上一般實際是中下
而且實質是講吸引力

剝牙未
呢幾日呢個po請用不推文回覆,關注番47港人事件
意外係估唔到的
做乜
咁佢咪好理性?
我避孕樣
佢好進取 而我追求自由
我明吖,國家大事比兒女私情更加重要
遲啲想BNO移民,都唔知點算,無BF,自己一個去uk好sad

簡單一個字 咪得咯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞