林作打手洗底洗撚咗成個台 連仔死咗去邊

336 回覆
187 Like 218 Dislike
一個日日借人上位 向網民乞資助
On9當有趣做邊行衰邊行嘅垃圾
都要靠波台出黎洗底帶風向煩撚到

兩藍對決 可以俾人洗白返

話林作黃果啲一起係波台五毛 你做咗嘢未呀
開撚咗十幾個post spin 走47初選被捕人士

你自己都講過波台娛樂台帶問題啦
你知有撚用 你要改先得架大佬
最好打到兩個死嗮
一個on9 attention seeker借死人上位, 一個閙醫護係雞

死清光最好
連登係好多保險狗
Derek 收人800一個月攞啲批發價嘅嘢派
一到深夜
撐林作啲post 如雨後春筍
但林作撚到鐘生出煙真係幾好睇
推返你po囉
係林作吹雞叫佢d手下上連登吹奏佢 做得太明顯

口才好又點 最尾都係睇邊個打贏場拳賽

廿幾個post 一入去就係咁
甴sir
入面有個真係我嚟
算啦 波台五毛 打啲咁嘅嘢仲以為人地唔知
以為人地唔知啲咩
定係你憑空想像當真以為自己好醒睇得好透
一向係政治同民生對香港人就重要
國安法殺到埋黎仲掛住睇小醜

連登就係因為文宣而生嘅平台
你出冊無耐?君不見區區有連豬?

47人之前又唔見每日廿個林作洗底Post? 唔係spin係乜
唔係憑空 捉到幾十個post 全部波台users圍爐吹奏件垃圾

[突發] 15妹同一眾波台手足合照流出
https://lih.kg/2400797

RAP

毒撚真係好呃 咁嘅質素都有人課金
咁咪啫係憑空

拎住個假膠po就當證據如獲至寶
話咗你真心膠㗎啦
都未講原po樓主都係高登玩開膠嘅會員嚟

喺波台捉到十幾個po咪好厲害?
洗唔洗叫你捉球小將
多人留意咪多人討論
財經台夠幾百個po講呢幾日嗰股災
唔通佢地都五毛
一件事一個人係咪討論嘅「Trend」
唔係由你或者時事台單方面決定
係所有人決定

你咪慢慢精神勝利法
將某一群人幻想成
另一群形象唔好(狗 課金毒撚 五毛)嘅人
再笑兩笑屌兩屌當自己贏咗囉神探
人哋啱啱先笑完你真心膠推呢個Po
下一秒又再衝出嚟柒多次
真咩心膠你地黃晒啦

如果唔係就唔洗咁撚驚入黎吠

此地無銀呀on9仔
如果唔係你啲相 咁大反應做乜鳩
你起我底睇我係咪波台先啦聰明仔

是但啦 你覺得入面班毒撚真係波台user嘅話自便
希望咁樣可以為你自己個樣攞返少少自信心啦
睇左個假膠波台流出po好似如獲至寶咁
沒有最on9 只有更on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞