拜登稱「我很樂意接受提問」後白宮即切斷視訊信號

112 回覆
428 Like 12 Dislike
Push
歐盟都好似準備左幾十年
死撚咗都無人知
美豬:政治野我唔理最緊要BLM 同 女權最上,咁成個畫面就好靚
咁都得
左癌有咩講
似被人控制既失智老人
其實係一個循環黎
美國安逸左太耐啦
係時候比佢哋食下屎
先會知道咩係好

侵侵輸咗可能係好事
下一屆贏返就得
咪再印多次票,有幾難?今次出cheat都冇後果啦
笑到痴咗線
BLM根本係班民主黨推出嚟推侵落台
講吓講吓係喎已經三月,好似成個二月消失咗咁
Operation wrap speed 唔講仲以為係奧巴馬搞出嚟

查實trump 啱㗎喎,佢改咗今次疫苗個審批程序,仲掉錢生產啲未批准嘅疫苗,呢啲生意佬作風奧巴馬同CJ 都唔會做得出,如果佢哋決策可能依家先開始生產

而另一方面阻止全面lockdown 防止美國人收入支柱斷裂,美國人冇收入其實真係好大鑊,大鑊過武肺個死亡率

依家睇番其實侵個決策其實起碼唔會比CJ 差
主要係dominion
Trump 至少有75M票

唔好再用垃圾媒體既風向
After he asked Democrats to help "restore faith" in government, he told the speaker, "I'd be happy to take questions if that's what I'm supposed to do, Nance. Whatever you want me to do." Seconds later, the feed was cut.
敗登
Come on man
美國不嬲假民主
咪同奧巴馬時代差唔多
得個醫保日日有新聞
平時消失左
推歐盟上位好過俾中國上
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞