成個學系得1個學生

206 回覆
1075 Like 28 Dislike
你其實讀過u未?有咩堂唔係用lecture/tutor咁一大班人一齊上?
中年男教授課室一對一指導少女學生
唔係話早一日打架 入咗狗屋咩
Student-designed Major
What is student-designed major?

The student-designed major is open to outstanding students admitted to the Faculty of Arts who wish to pursue a unique combination of courses in order to gain a deep understanding of a particular theme or body of ideas from a variety of disciplinary perspectives.

https://www.ln.edu.hk/arts/prospective-students/student-designed-major.php
講真中國文學真係讀黎都晒鳩氣
對社會0貢獻 又冇經濟效益
入得去既學生都係做hard disk
為傳承而傳承
都唔知讀文學嘅人個腦諗緊乜
成世人就係背埋啲濕鳩嘅野
就算俾你攞獎都只不過代表你係一個合格嘅hard disk
個學生就好啦
一定唔會遇到free rider
文史哲好少分組 大家都係自己做自己份paper
乞食三寶
支那嗰啲係咁
個學生去痾屎痾尿
lecturer係咪要暫停講書
無論如何,你都係尼科既學生中,最高分同最低分果個
我諗起女同學走光嗰張圖
影畢業相不嬲都可以自己約自己fd影
啊哥你真係讀過u未
呢個係讀電影理論
同埋係同埋其他department一齊搞
唔會一個上堂
應該係
後面三排人喎,老師左右都各五個,左男右女,右邊第二個睇落幾成熟幾靚,值得投資
救命 不如唔好要佢哋坐咁明顯啦
唔一定架喎同埋都可以成個文學院影架
official grad photo都唔會有成個major/program一齊影架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞