召集5月尾去京都大阪既面孔

278 回覆
0 Like 7 Dislike
大阪邊間鰻魚飯好食

我淨係知嵐山有間好出名

呢間的確好出名
同如果要預定要畀1000 yen留位費
仲要係就算你有依約去食,佢都唔會退番個留位費

我諗住早d出門口排隊
6月4日出發

same

巴打幾點機

11:50
會唔會同一班機

我夜晚機
你留到幾號?
想問問大家
凌晨兩點到關西機場,喺新今宮book左酒店
諗住訓返晚第朝先去玩
但岩岩check左,凌晨好似冇車出新今宮
你地覺得打的出去定喺機場訓返晚好d?
聽日搭UO 14:55個班機
6月1搭PEACH番
想問問大家
凌晨兩點到關西機場,喺新今宮book左酒店
諗住訓返晚第朝先去玩
但岩岩check左,凌晨好似冇車出新今宮
你地覺得打的出去定喺機場訓返晚好d?

jetstar 機?

瞓機場first cabin啦。
6月4日出發

same

巴打幾點機

11:50
會唔會同一班機

我夜晚機
你留到幾號?

可惜
留到10/6,
btw,原本4個人去,中途有個突然黎唔到(佢已經比左4xxx,慘),之後仲有個中途走
最後搞到2條麻甩佬去usj(9/6)

我地三個人去
咁有可能撞到你地啵
岩岩返黎
發覺有多點同食都好伏

求你講幾個黎比我防一防

拿, 講真既 ,蟹道樂咪撚去 ,難食到閪咁屌佢老味上菜又慢
另外啦 , 燒肉唔好去一丁,力丸OK,國產牛世界級
同埋如果去清水寺呢,呢排裝修緊
黑門市場好撚大隻果D蠔 1000YEN一隻唔好貪平貪得意
好似食屎咁撚樣,又臭又無味
屌你老母

Book 咗力丸但見好多人話國產正好多
但唔知點解我上官網搵唔到點book國產牛
大阪已經係大伏
岩岩返黎
發覺有多點同食都好伏

求你講幾個黎比我防一防

屌你老母

打電話去book
岩岩返黎
發覺有多點同食都好伏

求你講幾個黎比我防一防

屌你老母

打電話去book

唔識日文book唔book到
26-30/5 去 未plan哂d 野

有冇巴絲食過大阪吉列豬manger同嵐山廣川?
值唔值得排?
聽日去京都,咩都咩plan,有冇人介紹下
聽日去京都,咩都plan,有冇人介紹下

6月14 - 21
第一次去
聽日去京都,咩都plan,有冇人介紹下

去伏見稻荷
淺草寺而家整緊,睇你有無興趣去

我見順路落埋奈良睇下鹿
巴打們求救
唔記得帶拖板

大阪有冇地方買到三腳既拖板

酒店冇 大型supermarket 都係得兩腳既拖板
今日 day 1
大阪有冇咸蛋超人或幪面超人的主題樂園或餐廳?

如果想買超人野又可以去邊?

同問

Push

咸蛋超人野去梅田地下街

聽日去USJ 無買fast pass
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞