歡迎考車fail既入黎傾下計(43) 癲佬降臨

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
好似無隻連鼠夠魔腦咁應境

大家都好關心豆叔
我返黎喇
鴨駕霸主
驚佢 又要繼續做鴨駕霸主
同 想食佢餐5條友
pass 左?
合格

頭5個有五條友食
恭喜晒
我了
有五個細剔
係邊個阿蛇
sd 出黎睇睇啦 5 個咁少
特別感謝狗公/官153整合依個list

考牌官整合

大家講下遇過咩考牌官同埋感想:
309 - 老+高+瘦, 聽講幾好人, 易PASS, 但俾佢肥左"太接近物體"
176 - 呢條友超串, 一上車師傅已經叫我小心D, 點知真係俾佢肥, 明明用左一次3波, 佢好似趕住投胎咁, 又話做乜唔用3波?
194 - 呢個好人, 有同我打招呼, 係卷髮, 雖然戴住口罩, 但貎似林作, 佢俾我PASS呀
四眼暗瘡仔168,師傅叫我醒水d,話佢揸得好嚴,講野成部導航機咁,但我就係佢手上拎P,之後師傅話我係佢第二個學生係暗瘡仔手上拎P喎
156 奪命金 白色溝黑色頭髮 兩樣肥晒 人渣無人性 完
聽講186係KILLER, 做最安全既決定都肥你, 因為你冇把握出現一秒既機會
我第一次182,雖然臨尾肥左,但佢都算nice………
第2次係179 pass我,呢個超級nice……考果時完全無壓力……
175 : 考輕型貨車,正正常常
308 : 考中型貨車,佢戴左口罩講野,真心聽唔到佢講乜。問多兩問,佢就發火,然後我肥左😑
但師傅話佢好鬆手。
309,pass左,算晤算特別好人就晤知,但佢好既係晤會成日打開份野剔剔剔,係到某一兩個燈位一次過剔
197 呢個好似新官黎幾好人 上車就講早晨仲好有禮貌
但佢全程都望風景😂
佢冇乜望我渣車番到去
181正仆街
208 語氣幾溫和態度好好,好少打開份野剔剔剔,搞到我零緊張感😌
係有一次過架的士(貌似死車)過到一半,點知佢開車,我就即刻放油俾佢行先再慢慢入返正線,跟住佢遞手示意我睇下:做咩咁心急呢🤣🤣不過最後都 1️⃣✅pass 😂😂😂

176出名好考,如果肥係佢手真係要檢討下
192-好官,考時唔多寫野,令身邊我唔多感到壓力,佢呢D我估係,喜歡睇哂全程先再俾分
210- 有禮貌 但killer
153 寸嘴到仆街,又kill,鬼唔望你俾人打,屌你老母

215 好官,幾好禮貌,喺佢手上pass丙
58 好nice 有禮貌 pass曬兩part

166 好嚴 老人 講野陰聲細氣好恐怖

191 幾型 不過係咁R手毛

153 寸嘴到仆街,又kill,鬼唔望俾人打,屌你老母

補充一下考官153先幾有禮貌 指示路線語氣温和 無講其他野 會不時攞起本簿寫
184 死神
311 我同個fd都係佢考,好撚串,搵位肥你,呢條友不停咁係到口upup話我唔望, 真係唔望架wo, 我明明有望, 咁考考下塞車停左係度, 佢都可以不停咁係張紙到唔知剔乜9

206: 後生幾靚仔, 態度正常語氣好正經, 行車期間講路線好有中氣, 但係每次入灣都會好大動作坐直個人準備踩braek, 搞到都有少少壓力以為自己太快。最後自己衰on9唔關個官事
163: 戴眼鏡毒毒地, 上車講完早晨基本野就冇乜點出過聲, 就咁坐係旁邊冇乜壓力最後pass, 聽cfu講幾好人
168: 戴眼鏡瘦, 考強制試, 講野語氣冇高低起伏, 好似仲緊張過考生, 講野有少少甩咳
167: 一開始講野嚴肅得黎又有小小搞笑, 但係考落又幾好人, 考緊途中打完8字話我打得幾好, 但係佢架車成程都好貼我, 轉灣差唔多貼住咁轉。

筆試都fail
綠色垃圾巴打

Fail等考
做極做唔完巴打
南豬隻狗巴打
相見乜乜乜絲打 (青山永遠榮譽院友)
C君莫望報
大過仔
食煙會急屎
磚大乜乜乜師弟
呀力士摩根巴打
以北以南巴打
雙目燈形
雞蛋妹係邊位巴打
大碌木偶 (fail 3次)
永遠一樣黑
我係英國人
我係蝗蟲
檸檬糖酸
考驚巴
Iamalone
牛茲
阿姆斯特丹

等第一次考
雀仔巴
153小妹
兔仔唔識叫
閃閃星光
因性為奴
六七八 (26)
穩定求敗絲打
條鳩好長

已合格
自摸絲打
被瞓斥絲打個男朋友+被瞓斥
行行下跌落街
天氣哈哈哈巴打
私何者
踄谷封關 (青山榮譽會長)
呀頂好急屎
Abnormal巴打
舂掐擠插搯摏韬㧮
六七八
成吉痴漢
外太空生物(考咗三次 歸為智障)
避孕套 (豆爸愛人)
山嶺神
有名叫好人
望下左邊
Mr_豆 (創始人)

睇下你屬於邊一類人?

唔學:明智

準備學:準智障

一take pass: 正常人

Fail一次之後合格:低智

Fail兩次以上先合格:智障

筆試都fail(綠色垃圾巴): 天才

考牌官整合

309 - 老+高+瘦, 聽講幾好人, 易PASS, 但俾佢肥左"太接近物體"
176 - 呢條友超串, 一上車師傅已經叫我小心D, 點知真係俾佢肥, 明明用左一次3波, 佢好似趕住投胎咁, 又話做乜唔用3波?
194 - 呢個好人, 有同我打招呼, 係卷髮, 雖然戴住口罩, 但貎似林作, 佢俾我PASS呀
四眼暗瘡仔168,師傅叫我醒水d,話佢揸得好嚴,講野成部導航機咁,但我就係佢手上拎P,之後師傅話我係佢第二個學生係暗瘡仔手上拎P喎
聽講186係KILLER, 做最安全既決定都肥你, 因為你冇把握出現一秒既機會
第2次係179 pass我,呢個超級nice……考果時完全無壓力……
308 : 考中型貨車,佢戴左口罩講野,真心聽唔到佢講乜。問多兩問,佢就發火,然後我肥左😑
但師傅話佢好鬆手。
309,pass左,算晤算特別好人就晤知,但佢好既係晤會成日打開份野剔剔剔,係到某一兩個燈位一次過剔
但佢全程都望風景😂
佢冇乜望我渣車番到去
181正仆街
208 語氣幾溫和態度好好,好少打開份野剔剔剔,搞到我零緊張感😌
係有一次過架的士(貌似死車)過到一半,點知佢開車,我就即刻放油俾佢行先再慢慢入返正線,跟住佢遞手示意我睇下:做咩咁心急呢🤣🤣不過最後都 1️⃣✅pass 😂😂😂

192-好官,考時唔多寫野,令身邊我唔多感到壓力,佢呢D我估係,喜歡睇哂全程先再俾分

補充一下考官153先幾有禮貌 指示路線語氣温和 無講其他野 會不時攞起本簿寫
184 死神
311 我同個fd都係佢考,好撚串,搵位肥你,呢條友不停咁係到口upup話我唔望, 真係唔望架wo, 我明明有望, 咁考考下塞車停左係度, 佢都可以不停咁係張紙到唔知剔乜9

206: 後生幾靚仔, 態度正常語氣好正經, 行車期間講路線好有中氣, 但係每次入灣都會好大動作坐直個人準備踩braek, 搞到都有少少壓力以為自己太快。最後自己衰on9唔關個官事
163: 戴眼鏡毒毒地, 上車講完早晨基本野就冇乜點出過聲, 就咁坐係旁邊冇乜壓力最後pass, 聽cfu講幾好人
168: 戴眼鏡瘦, 考強制試, 講野語氣冇高低起伏, 好似仲緊張過考生, 講野有少少甩咳
167: 一開始講野嚴肅得黎又有小小搞笑, 但係考落又幾好人, 考緊途中打完8字話我打得幾好, 但係佢架車成程都好貼我, 轉灣差唔多貼住咁轉。

筆試都fail
綠色垃圾巴打

Fail等考
做極做唔完巴打
南豬隻狗巴打
C君莫望報
大過仔
食煙會急屎
磚大乜乜乜師弟
呀力士摩根巴打
以北以南巴打
雙目燈形
雞蛋妹係邊位巴打
永遠一樣黑
我係英國人
我係蝗蟲
檸檬糖酸
考驚巴
Iamalone
牛茲
阿姆斯特丹

等第一次考
雀仔巴
153小妹
兔仔唔識叫
閃閃星光
因性為奴
六七八 (26)
穩定求敗絲打
條鳩好長

已合格
自摸絲打
行行下跌落街
天氣哈哈哈巴打
私何者
呀頂好急屎
Abnormal巴打
舂掐擠插搯摏韬㧮
六七八
成吉痴漢
避孕套 (豆爸愛人)
山嶺神
有名叫好人
望下左邊
Mr_豆(戇豆) (創始人)(考2次 鴨駕霸主)

睇下你屬於邊一類人?

對唔住

幾號考官考你呀
咁鬆手嘅 btw 多謝哂 5條友
幾時 約出黎食呀

考牌官整合

但師傅話佢好鬆手。
但佢全程都望風景😂
佢冇乜望我渣車番到去
181正仆街

184 死神

筆試都fail
綠色垃圾巴打

Fail等考
做極做唔完巴打
南豬隻狗巴打
C君莫望報
大過仔
食煙會急屎
磚大乜乜乜師弟
呀力士摩根巴打
以北以南巴打
雙目燈形
雞蛋妹係邊位巴打
永遠一樣黑
我係英國人
我係蝗蟲
檸檬糖酸
考驚巴
Iamalone
牛茲
阿姆斯特丹
過期肉丁
絲郎拿度

等第一次考
雀仔巴
153小妹
兔仔唔識叫
閃閃星光
因性為奴
六七八 (26)
穩定求敗絲打
條鳩好長

已合格
自摸絲打
行行下跌落街
天氣哈哈哈巴打
私何者
呀頂好急屎
Abnormal巴打
舂掐擠插搯摏韬㧮
六七八
成吉痴漢
避孕套 (豆爸愛人)
山嶺神
有名叫好人
望下左邊
Mr_豆(戇豆) (創始人)(考2次 鴨駕霸主)

睇下你屬於邊一類人?

Pin this
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞