亂倫對弱智少女其實有乜心理影響?

17 回覆
0 Like 13 Dislike
唔係討論道德上對錯
只是好奇
弱智少女驚
係因為佢老豆搞佢?
定周圍嘅人
不斷覺得佢好慘?
或死要將佢
同佢老豆分開
如果係學術討論,搭單問埋,萬一如果少女覺得舒服仲有冇心理影響
對佢冇心理影響
就好似戀童咁
如果係真心相愛既
但考慮埋社會影響咁黎睇就兩回事
就好似吸毒咁 自己死埋一邊吸 唔搞到人
但社會都唔比
道德係人類自己發明出嚟
如果無人話佢知咁樣有問題
過程又high的話
其實佢智力應該唔發覺有問題
其實條女享受,又賺到生活費,真係完全無問題。
好過呃綜援嘅人
但佢係點樣理解呢個所謂嘅問題係真係有問題呢
如果唔計道德

明顯只係兩性關係
男同女

但弱智少女對性本身有幾多理解係重點(P.S 弱智唔同白痴)

陰道性交同肛門性交同口交呢D佢點理解呢?可能都對佢有不同程度分別

之前有個個案咪6X歲的老翁應3X歲的弱智女子要求性交而被捕,弱智女子明白咩係性交生孩子,係呢件事上弱智女子可能根本無陰影可言
吸毒者縱使柄埋吸,身心都有破壞
弱智女同老豆愛愛,如果過程愉悅,身心都康泰

但你提出嘅社會反對,固然明白必定存在,無否定過
如果咁講,假若相愛,亂倫本身根本bull shit??
人獸都得,忘形水咁
現代都有幾個人係同海豚
莫講話弱智
我一向話只要戴套做
亂倫都無問題
唔係弱智
仲要係非自願
可以帶來極大創傷
包括,對人嘅信任
對親密關係的定義
以至種種仇恨
心理不平衡
可摧毀一個人的人生
絕非兒戲

只是相對正常人
弱智人士
好似少d呢d包袱
先討論下啫
以你嘅智力都可以唔覺得有問題啦
主觀感覺同接受程度啫
Thatcher: thats no such thing as society; there are individual men and women and families
文學jj會答你個啲係受污染既多巴胺但當時人唔知道
亂倫

近親相交

呢D係道德問題多D,至於話容易生出畸胎

咁唔生咪ok

再誇張D講,早期人類唔多時,甚或而家非洲某D少數部落,族群之間咪又係兄弟姊妹,邊得黎咁多你揀
我覺得你智力有問題多啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞