想搵返細個嘅一隻網上教育遊戲

58 回覆
12 Like 0 Dislike
搭單問多個
又係要用卡牌同地圖上嘅生物鬥,但係畫風同音樂黑暗同電子好多
每round電腦會隨機派五六張牌,各自代表一隻生物,仲有佢地嘅編號,好似寵物小精靈咁,要揀三張出嚟戰鬥
畫面上面有個banner顯示過場動畫,如果上面個黑衣人舉手指公,代表呢round
咗就會有嗰隻生物嘅卡,之後可以叫佢出嚟戰鬥

都有可能 但係我一撳登入 佢即刻reload個主頁 記得之前係同真人挑機 咁應該就要有個server
我地以前做細路好易開心
玩下小校園咁又一日
呢棟嘢好似消失咗

小學雞最憎 難得開電腦玩 比老母逼做每日一篇
有冇人都好鍾意書悟空
最記得有個係講小紅帽
真心好玩
我記得有個摘蘋果game學生字
學咗好多成語
有小學雞亂改維基百科
而家回復返正常啦
我記得仲有包糭同埋整月餅
唔知我地係咪講緊同一隻,我都想搵返
細個唔係好識玩電腦,印象中得返音樂,有寶箱開,有幾張唔同地圖,rpg 元素,仲有卡庫最後個張係龍
聽落有啲似,可以喺地圖周圍行,撞到隻生物就會自動開始戰鬥
係有個卡庫,好似小精靈圖鑑咁,數字愈後愈勁
㩒制個音效好電子feel嘅的的聲
好有可能係,我都記得每張卡有唔同編號個畫面,搵唔返
細個小息成堆人圍住部電腦一齊玩,好少見畫風咁黑暗嘅game
我覺得背景音樂好好聽,夜晚係屋企玩之後返學同人討論
諗返好好笑,其實細個鳩下鳩下咁玩,都唔知大家係咪講緊同一樣野,但就講得好開心
icube果個 拎第一名 有收藏實體卡
icube果個 拎過第一名 有收藏實體卡
有時發現到遊戲有bug又可以開心一日
無玩過 好唔好玩

淨係玩過一隻叫虛擬人生
仲有鍬形蟲同獨角仙
我最鍾意玩營養遊戲

類似叫你揀一款餐 然後就分析健唔健康

其實一睇就知邊種係標準答案🍱

我會玩野特登撈個肉醬意粉入去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞