[真人真事]英國好伏,親身遇到英國童黨,仲要打埋

18 回覆
5 Like 18 Dislike
仲打埋咀炮

話說做完deliveroo外賣仔番屋企,我就企左門口睇緊tg group,點知無啦啦有幾個童黨落車話個外賣係佢

明明無order, 我緊係知佢地玩嘢啦

然後叫佢地fuck off, 就開始左同佢地打咀炮
打茄輪?
所以英國好伏
打完咀炮就打炮
有無用伸縮棍打鳩佢哋一鑊 教下佢哋香港黑警拿手絕技:打細路?
我支伸縮棍唔打男仔
好伏,班細佬竟然同Asian 打咀炮,肯定係想恰我英文唔好!
9upper
同童黨挑機 冇俾人stab已經偷笑
唔好扮去過英國啦
收嗲啦你
你估個個人帶把刀出去咩

香港啲古惑仔都唔係帶支水喉通出街啦on9
收嗲啦死五毛
你估英國人好似強國人咁無品咩

想抹黑英國人?
圖都無張就fuck off la
死開啦你,真人真事
樓主五毛抹黑英國
咁civilized 可能真係有落order 味到
無可能啦,果日我返去,我住13號。

佢地一落車就話叫左order 係13 號,係正我屋企,點會唔知佢玩野
其實我覺得唔出奇啊 都係屌兩句姐 冇俾人打劫咪算好野囉 同佢講you fucking cunt I’m gonna rape your white arsehole 一定嚇到佢哋走😹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞