[1月永續經典] 寒蟬鳴泣之時 業 (62) 得翻3集解唔解得哂架龍7

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
收益仲跌左

ひぐらしのなく頃に 命
▽海外 【最新順位】

年月 売上予測 平均順位
2021/03 740万 388.3
2021/02 2,792万 645.8
2021/01 2,408万 614.8
合計 5,941万 -

2020/12 3,405万 528.5
2020/11 3,351万 566.3
2020/10 5,327万 477.5
2020/09 1.01億 300.6
合計 2.22億
咁只可以講今次真係衰係企劃度想食兩邊觀眾但係結果兩頭唔到岸,一黎就貓騙咪好地地今次回唔到本嘅話真係希望有多次機會,因為正正經經做嘅話龍7肯定唔止咁
可能有畫風上嘅考慮,你見業畫風都係跟手機,出海貓白鸛嘅話唔知會唔會轉畫風所以係公佈真係有海貓重製之前可能佢唔想咁快定型
海貓重製仲難過寒蟬業卒出戰人啊
咁隻game係抵死嘅,角色少玩法悶又咁多原創新角,本來就係呃下fans目前黎睇整體收益真係唔多樂觀,希望我燈啦不過其實依套討論度都唔低,仲有希望嘅
年番先夠做出題篇
1個ep1季差唔多
咁死得啦
而家呢個年代係速食文化
做咁耐先入戲肉已經勸退左一班人入坑
仲要人諗埋黑幕,動機,手法呢d
而家已經少左好多人用腦諗野
另外我覺得海貓動畫配色幾差下
睇埋有無卒先,如果間野係有能力肯比2季以上嘅集數嘅話都叫有啲可能,頂多分上下部慢慢出,最驚係業解唔曬又唔肯比錢做卒咁就真係皮已收
海貓是不會有重製的
一集解題一集破關
希望比你燈到如果有重製都預咗會cut唔少野,但係好睇個導演功力如果係保留精華之上再做一定改編我係可以接受,但至少都要年番,睇佢金主水喉夠唔夠大
算啦連啲老粉都話糞作
比人屈改答案
係歐美神作黎亞洲區最近都風評回升,咩漢化組帶風向依啲都無人理架啦
不如叫龍七快啲出埋白鸛佢
應該快啦 出咁多彩蛋
快啲出埋出配音唔該
雖然我鍾意龍繪
但搵人美化一下啲人設
聽日3月4號
34之日
恐龍手
咁一定係啲老粉無愛唔識野,海貓神作嚟
過氣了
冇愛過氣番
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞