法X買野真係好正 ( 2 )

702 回覆
30 Like 12 Dislike
1 x Intel® Celeron™ Comet Lake-S G5900
價錢:$320

1 x ASRock H410M-HVS Micro-ATX
價錢:$460

1 x ADATA Premier 4GB (1 x 4GB) DDR4 2666 Mhz C19 1.2V
價錢:$160

1 x Kingston A400 Series 120GB SATA 3
價錢:$195

1 x (預訂) ASUS ROG Strix GeForce RTX™ 3080 OC GUNDAM EDITION 10GB GDDR6X
價錢:$9,999

1 x Cougar VTE Series 400W 80 Plus Bronze
價錢:$289

1 x AeroCool Corporate Series CS-103 Micro-ATX
價錢:$169

1 x $80 砌機服務,首30天免費上門收機檢查,五年免費自攜保養。
價錢:$80

總計: $11,672
https://www.faroll.com/customize#MjE0MSwyMjQ0LDMwNTgsMzM1MywzNDU3LDM5ODYsOTI0
好難
會被匡智會化
咁又太明顯,我條list 合理囉
PSU 850W, 16GB RAM, Ryzen3600.

而家D RTX3080咁搶手,有邊個唔心急,即日拎唔想有變數,退款買家輸曬。
唔好意思,我真係唔係好識分屌完已知好似屌錯人
你買太少,先俾人插
痴撚線變撚咗大戰1001都爆埋
我一開po即刻幾和平
純粹想鋤dee
最後變左我蠻不講理,拎左著數仲要屌
寫到明冇即日(雖然唔知邊度寫)我格硬要即日鳩衝上去死要拎
你無幫佢地含/鋤埋一份已經衰左啦
無鋤埋一份,所以未俾錯板你
你畀人完全封鎖呀
其實如果經常執錯野, 可能真係唔識。
雖然底板同一型號,熟既都知ATX,mAtx, Itx類比你買衫L,M,S碼 火牛同一型號都係同樣道理
你張GUNDAM 3080係咪自用先, 如果你炒家既話就屌你老母啦
呢家所有野放番出去, 變番2萬, 肥撚到, 仲得閒開POST 屌人, 執左錢仲屌, 下次叫悠二唔收你錢啦
睇晒成個po剩係覺得啲打手瘋狂死雞撐飯蓋好撚肉酸,都唔知拗乜根本就係間野唔啱,我都未撚聽過有貨即係代理有貨唔係自己有貨,人地問我有冇錢我話有錢點知其實我話有錢係銀行有錢得唔撚得?都on99
利申冇幫襯過但見到打手咁低質一定唔幫襯
我嗰陣砌機佢都砌錯板比我不過我果陣冇拿出黎屌由佢啦,發覺佢嗰間野好似變咗信仰咁屌一兩句都唔得會有野沖出嚟咬人
嚟料了
就快齊腳
屌又好似係喎
你唔好咁啦,有乜野好炒,張卡拎到手俾我破佢處,然後我拎去放15k? 然後我4000蚊堆垃圾賣5000?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞