法X買野真係好正 ( 2 )

705 回覆
30 Like 12 Dislike
花夠唔夠打夫佬架?
話說以前戲谷有鋤大dee online
最衰執左 唔係開場同你地鋤返兩舖
好似同花順先得
係咪要有30系rtx卡先可以開啟 RTX on 模式
第一屆連登法記粉絲線上聚會(鋤Dee)

係花都夠打我夫佬 咁你老豆都變鬼佬
咁都唔識 罰你上法奧洗十鋪牌先
打橫行返出黎
pk 係巴士度笑到比人睥
邊個打手
查實法記係咪政府既機構黎
時事台戈邊咁多政治問題 借d意滅聲

利申: 9估
原來就係你
刁兄真人幾靚仔
唔好影樣唔想死
影咗你大頭 順手send咗去法奧cs
你大鑊了
not yet
個POST 主 , 買4000$ 野拎走到9999$ 既3080 GUNDAM . 佢其他貨唔比我都覺得抵, 淨拎走張3080
咁平既LIST 都拎得走3080
早知下次我咁樣砌
1 x Intel® Pentium® Gold G6400
價錢:$550

1 x MSI H410M PRO Micro-ATX
價錢:$599

1 x ADATA Premier 8GB (1 x 8GB) DDR4 2666 Mhz C19
價錢:$250

1 x Kingston A2000 250GB PCIe Gen3x4 M.2 2280
價錢:$330

1 x (預訂) ASUS ROG Strix GeForce RTX™ 3080 OC GUNDAM EDITION 10GB GDDR6X
價錢:$9,999

1 x FSP Hyper K Series 500W 80 Plus White
價錢:$339

1 x AeroCool Corporate Series CS-103 Micro-ATX
價錢:$169

1 x $80 砌機服務,首30天免費上門收機檢查,五年免費自攜保養。
價錢:$80

總計: $12,316
https://www.faroll.com/customize#MTI2MSwyMTQwLDIyNDQsMjQxNywzNDY2LDM2NTEsMzk4Ng

有幾多張3080 掃幾多張
唔好丫唔想比人笠麻包袋笠上去日日鋤dee
逼你做cs
有無得11000
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞