想搵老師教琴 天水圍

36 回覆
1 Like 3 Dislike
想學琴 對音樂0認識 無底 但會認真學
因為我唔知價錢同通常上幾耐堂
所以有啲咩tg我再傾啦 thanks
老師要求 唔需要彈琴好勁 但希望有心教

https://t.me/on122gt
我ok的
嗯 咁咪試幾堂先再睇下點
精神分裂?
原來我完全封鎖左
你話我定上面個個?
謝謝
不過想問下你點樣介定一個人有無天份?
唔使理條on9仔
有天份加努力=100分
冇天份但肯努力=冇90都有80分
更何況彈琴又唔係一定要做最勁嗰個
彈到自己想彈嘅嘢咪得
無心機唔係應該歸咎於佢夠唔夠堅持同埋動力咩?

我可以好有心機去學 但無天份
同時都可以無心機學 但好有天份
你呢到講既比較多係興趣動力個方面
點解人地有心學琴 你係都要踩人地有無天份 無天份就唔可以學?無天份唔比佢可以努力慢慢學?為興趣想學返彈琴唔得?拎天份黎十歲演奏級做鋼琴家?
唔洗理佢 樓主加油
認同你呀巴打
一早block咗個條友,樓主加油,我都想學琴
樓主唔洗理條on9仔 我都岩岩開始開琴
仲陣緊箱兩 so far覺得好好玩
成人去學好易上手
*仲彈緊兒歌
我連咩係箱兩都唔知
淨係學過下基本拍
朋友叫我唔好搵琴行 唔知點解呢
真係唔撚洗理佢 你岩岩想學琴就想打沉你 乜撚野天份唔天份 痴撚線 講撚到人人都天才咁 佢仲要扮哂野Send條片串你無興趣 你無興趣就唔會想學琴啦 唔好理佢 你想學就學 唔想學就唔好學 Add oil support you
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞