得罪講句,話罪大賣得貴個班影友多數可能係新手。。。。。。

88 回覆
38 Like 3 Dislike
齋睇spec係幾吸引,你會諗過係好正常嘅事,係估唔到咁伏咁多鑊氣,啲QC可以用一劈屎嚟形容不為過
你未提到電子快門最慢得0.5秒

呢個真係接受唔到
咁長曝點算
同埋 拍4k60光速過熱
影相影raw 都好易過熱
解決左未?
用返實體快門,震好多
我本身係諗住佢出r都叫打左基礎,加上做左相機咁耐應該唔會有呢啲問題
仲標榜made in Japan添,乜made in japan呢個金漆招牌而家係奸狼手上已經玩到咁撚墮落
一個傻既一個索野fanboy...
sony 支35 Gm 都有問題啦
大家都係垃圾不用分噤細 super
點同呢, Sony支35GM 係made in 泰國,出事衹係鏡頭前端嘅名牌圈鬆咗,但你奸狼連Made in japan都玩到爆玻璃,又燒CMOS,論垃圾程度你奸狼爆鑊嘅嚴重性高好多
http://www.nphoto.net/news/2021-03/03/c5d1b07a9296c199.shtml

http://www.nphoto.net/news/2021-01/25/bc8dcb30f9fca3ab.shtml

Sony支35GM衹係鏡頭前端名牌鬆動問題,論嚴重性邊及你垃圾奸狼燒CMOS同鏡頭玻璃自爆咁撚大鑊

而且Sony已經好快手即刻話免費提供維修,但你垃圾奸狼燒CMOS淨係免費幫頭一兩個出事嘅免費維修,點知之後原來係出現燒CMOS災情,連南韓都出埋事,即刻更改維修條款話要收費呀,幾撚狗閪呀

Sony出事即刻免費維修起碼有良心有責任感
但你狗閪奸狼出事就更改保養條款要收費
果然係奸狼出品必屬閪品,閪嘅唔止產品QC,最撚閪嘅原來係人品
信仰係無價
淨係 canon 呢個朵已經係贏哂
班奸狼犬就:我心照CANON,奈何CANON照溝渠,卻當我韭菜

俾Canon當係狗咁撚都仲可以咁忠誠,呢啲狗邊度搵呀,我係Canon就不知幾撚開心,繼續當班奸狼犬係韭菜咁割,壞咗呀?維修呀?俾錢啦!反正班狗都會乖乖地課金
canon : 小概率事件
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞