得罪講句,話罪大賣得貴個班影友多數可能係新手。。。。。。

88 回覆
38 Like 3 Dislike
認真,抵唔抵唔止睇 sensor,佢亦算將 sensor發揮得好
答撚左24GM同135GM點最差未呀,垃圾
自己唔識做比較?
咪坐著個腦啦
連副廠都比唔上仲好意思講
R5 30000 有A1 8-9成Lv
多少少功能貴20000 wor
乖仔呀,你咪鳩吹啦,好快啲答人哋叔叔啦,再講唔出邊度差你又會再多一個老豆啦,當可憐下你老母而家接客接到虛脱反唇啦不孝子
SEARCH下"邊際效應"
係呀!
平20000蚊仲送埋燒CMOS災情

仲送埋電池少過60%電量個機械快門連拍就跌到由12fps得返9fps

仲送埋機身強制iso 100 RAW降噪,抹走埋細節添

R5仲送埋拍片過熱後有成幾個字cool down休息時間幾貼心呀,A1過熱五分鐘後就要可以再拍片
願聞其詳
我憑我實力借番黎,點解要還?
cls專業
機都未出街就怪叫好得人驚啊
LM 學野
我就係點比都係24gm同135gm係同焦段最強喎,屎忽狗
Sony a6000最好
A7r3 賣15000有r5 8-9成功力
多少少功能貴成倍Wor
咁d800 二手,三千幾有九成畫質點睇
唔係講笑 135l出咗幾廿年 鏡組又簡單 但係用落現代高像素機會又唔好真係差gm好多
https://youtu.be/85XbSHv8v9U
*唔會真係
係好鏡,而且係抵玩,但講真係比唔過
非要選,同世代200 2.8先最值得入
二手價都攞黎講就過主啦
環環相扣
不過二手還二手
D800又真係二手同價位最好畫質嗰部
另外135gm就萬一蚊,其實幾抵
而且仲用運動鏡要求打造,光學同對焦性能都強
135l唔差,依家個價都5800一手4500二手,當然唔會差
奸狼都專業㗎
不過係“專”自作“孽”之嘛
連鏡頭都會玩自爆鏡片,仲要係L鏡,問你死未

https://www.dcfever.com/news/readnews.php?id=29873
痴線之前真係有諗過r5
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞