[1月高質異世界番] 〈已整合〉〔集中動畫討論po〕無職轉生~到了異世界就拿出真本事~〈6〉

1001 回覆
30 Like 4 Dislike
男主角打過咁多機都冇諗過咁做咩
好難就咁同你講因為一講就劇透
同埋你要注意呢套野既輕小說係2012年開始寫,算係好前期既作品來,之後好多異世界作品都有炒/參考
只不過動畫係近年先有人投資整,所以先咁遲
史萊姆又未算打遍天下無敵手
中間好幾次都係有人協力/救場 先夠打
係做唔到無天份用劍 雖然都勁過唔少人
應該咁講,你睇返老豆/拐子佬/基列奴就知呢個世界既劍士係超乎你所想既屈機,同埋上集都有講到魯迪既劍術才能係唔多掂,同埋雖然可以無詠唱用魔法,但係其實都有蓄力時間,所以以魯迪既情況用劍術+魔法就只會2頭唔到岸,重差過只用魔法
史萊姆係睇佢史萊姆形態嘅可愛同點玩SimCity
好似係
套萌王真係有d蹝,d人設同埋世界觀都唔錯,不過內容就真係差咁d,由其係打鬥,次次都係大叫招名就完
難怪老豆賣魯迪豬仔嗰幕,魯迪只會拎劍擋格
玩近戰係要不斷練習,不斷比人打,直到身體可以自動做出反射動作為止,基列奴同佢講果啲就係要決來,不過如果有呢種心理質素就一早唔會比人蝦

法師打法其實應該諗定點屈人機,不過都要同多啲對手交手先得
去到大後期 魯迪係輸自己心入面個關
劇透
應該調返轉
佢有用魔法喎
最後用唔到魔法先用劍擋嘛
有無人覺得小說太多甜野,多到一見到就想飛,但又要用神留意啲甜野幾時完,搞到好攰
咁你話只會用劍擋麻
明明佢用左勁多魔法
冇咩所謂
通常幾句就已經完咗
小說d甜野得果幾句 點要用神留意咁誇張
多數都係 想渣波 好可愛 偷睇到白色底褲
咁就完左 一句起2句止
ching第一次睇日輕?
小說內容歡迎過隔離post討論,以免劇透
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞