點解...點解啲人會吸毒?

480 回覆
138 Like 31 Dislike
一句天真就想人以為係其他人見識唔夠多先有咁既諗法定係想彌補自己吸毒係因為自己失敗既諗法無論點都好我真係勸啲未食過既人咪信,掂草你都有一半機會繼續食,其他就祝你好運好多人覺得自己覺得成功既人有食自己食埋一份=成為佢地一份子,最真你食完都係道友一個
之前醫生開
Ativan Valium 都有
開賣Ritalin
班毒撚知道人地食,但係人地唔預埋佢,依家變到仇藥毒撚
十足十班廢老話打機打到變弱智咁
所以咪要處方
你老闆賣開電器?
咁樓主你到底好奇點解d人take野 定 點解d人戒唔到
連登仔一方面支持禁槍,另一方面鼓吹大麻合法化
唔識唔好亂講
大把人LSD食完一次之後唔再食
大麻我諗除左臭之外,你食得一次一定有第二次,因為你已經知道大麻效果,唔會好似香港同你講到咁恐怖
Nyquil 呢類藥洗撚醫生處方
仲有酒呢?
點解唔去警署問下?
支持開放冰,可卡因
無掂呢樣野
但係事實就係大把成功人士有食
我都認為食左唔等於同佢地一樣
但你都唔可以否認呢樣野
支持ban煙酒
不如乜娛樂都ban哂佢 只可以返工
係啊,咁不如開放曬所有藥都唔洗處方,係咪最好
支持開放冰,可卡因
好多人想用邊個邊個都有食去令吸毒合運化,講真呢啲技倆中學教科書都有寫,但硬係好多人受吸毒真係唔係一樣人生一定要試既野,仲有部分毒品後遺症你知道係有,但自身經歷到再諗番自己吸毒自己應得,但又解決唔到,只會令自己kind of解放心靈後,再令自己陷入懊悔入面
香港人見識少
人哋鬼佬去Music Festival( Tomorrowland, EDC, Coschella) 好撚pro 㗎
上Amazon 買晒test kit 又有buddy system
成班law school同學一齊去玩
不知幾開心
唔好
以後買幸福傷風素都要醫生處方就最好啦
話晒會有睡意
我無試過其他毒品唔敢講,但係大麻有分好多種唔同攻效。
1. 協助睡眠,解決失眠問題。
2. 增加/減低食慾
3. 社交
4. 減壓
5. 有啲有長期病痛或者抑鬱症/精神病患,醫生會開俾佢地食。

大麻唔係淨係吸,仲有朱古力,糖之類,亦都唔會上癮,對身體亦都冇乜害處。但係有啲人食咗反而會唔開心,情緒不穩,頭暈之類,所以係因人而已,量力而為。

我個人覺得大麻》煙,起碼自己high 又唔會傷害到人,又無二手煙整到你肺癌。

利申:合法,上次吸係10月左右,無上隱。
跟返個recommend dosage 食應該冇事
不過唔好mix upper and downer
會出事
05年嗰陣上東莞夜場果盤走生果加文房四寶一套
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞