[角川+DMM]艦隊Collection [61] 永續長草期

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
咩事要ban佢
活動前一日宣戰
有冇人知因咩事ban
點講好呢,一方面我覺得田中喺活動之前Ban人真係好小氣,但同時我亦都好唔鐘意keynon ,所以睇到佢畀田中Ban呢下,真係唔知應該點反應
平時嘴賤已經大鑊
好玩唔玩走去玩方丈間咖喱舖
佢三月尾話咖喱舖食材有問題
好似係有食材貼漏標籤
再早啲就好似走去咖喱舖門囗攪攪震
田中依幾個月成日話咩業務妨害出律師信
應該係講緊佢
以為佢只係成日走去官推同C2推嘈block左佢咪算

原來現實都仲走去搞搞陣
呢條仆街做野好惡質又小家

上水面既野已經咁偏頗
單方面惡質攻擊營運
暗底做既野可能仲離譜
仲係度扮可憐

營運忍佢咁耐咪算好囉
佢同田中打和啦
兩個人幾廿歲仲咁怨婦小氣
我記得佢有條片係夜晚冇人嗰陣
走去咖喱舖門囗唱歌
不過原片搵唔翻
今晚即刻有人去舖頭外面播片追悼佢
https://twitter.com/4TNK_/status/1390655770815909888
條友衰開乜?
想知更多
https://dic.nicovideo.jp/a/きぃのん

唔係話衰乜 而係兩邊近似於打架嘅狀態 然後田中用最終武器咁解
不過呢玩艦c唔屌得田中已經變左公開嘅秘密 之前有人係status欄打啲屌柒田中嘅野然後好似ban左定係戰果除名
留言板寫衰嘢唔會ban戰果
但如果咁啱上咗榜
嗰留言板會漏空
係intrepid嗰次有人咒shibafu死
俾人ban咗
但好似最尾寫信道歉解ban到?
https://pttcomics.com/C_Chat/1W4z7DLS
原來仲有一單
上埋報紙
呢單實際嘅影響唔大嘅 始終比keynon挖出黎嘅野係果個時間點已經有6年以上歷史 照道理就有update唔會有info leak嘅
但比keynon挖出黎果條友個底就花曬囉
https://news.yahoo.co.jp/byline/mikamiyoh/20210129-00220038/
原post link
佢將件事故意發到咁大
仲要講到好似艦C玩家=個PROGRAMMER
咁唔通好似KEYNON咁痴線既人
我又當曬全世界人都好似佢咁咩

一件事還一件事
你唔滿意呀田唔滿意隻GAME
講唔掂數既話 最後手段咪QUIT囉

個PROGRAMMER又唔係搞到艦C有問題
SOURCE CODE外洩 咪間公司處理囉

加陣KEYNON做既野違反艦C條款
甚至搞人合作舖頭呢D現實業務妨害
營運做野好正當同合理
如果見到佢俾人法務處置仲開心
唔知今日有無睡過頭大賽呢
二航戰我婆
啱啱先醒
我已經一個幾月冇開艦c
田中錯就錯在唔喺KEYNON玩嘢嗰時就立即BAN佢,而係喺活動前一日先BAN。之前BAN佢,田中都可以用T&C令所有人冇聲出,但係依家咁樣喺活動前一BAN,只會顯得你好少氣
而家Ban只會俾人認為田中公器私用,
你明明有正常方法去告人而唔去做,上面果D就變咗唔再係Ban人嘅理由,
而家Ban人你又冇解釋,咁樣同林鄭玩香港市民係冇分別。
係玩家/觀眾去睇,我哋損失左一大攻略來源,
唔通真係靠估估下就過到活動咩?(例子:PSV版)
你次次活動都冇乜提示/資料去俾玩家,
乙以上鎖船,唔係肯課金買資源就解決到,
一係就全世界打丙,冇資源請課金,我估田中係想咁去增加收入。(或者佢係痴缐嘅)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞