未過門已經做左人地妹仔

475 回覆
93 Like 1727 Dislike
根據呢個講法,咪即係未過門就唔應該初一去男友屋企拜年,要去左自己家人先

係佢男友老母唔識做喎
antie, 下次再上嚟探你.
一早約實咗唔遲得到呀, 哈哈
分手啦

過咗門,你預做埋性奴比佢全家男人中出都似
嘩 佢啲屋企人都幾仆街 當正你賓妹咁

搵過第個啦 講明要去自己屋企人到拜年佢都唔俾你走 呢個家庭好有問題
你親家太閪,過左門仲慘
分囉,我老婆個EX個屋企又係咁,日日點佢做阿四,仲對住個嫁唔出嘅家姐,日日畀說話佢聽,佢先頂唔順分手
根本呢啲情況無得拆,只能分手

利伸:試過對方阿媽問完佢個仔食唔食金莎,之後先問我,我就已經決定分手
未結
上男友屋企次次兩手fing fing
佢屋企人煮晒我地兩個等食飯 食完重有水果 完全唔洗自己做
你男友咁廢飛左佢啦
分手
過兩日晴報見
你男友唔識做
加上你自己又覺得唔值得為佢地家人咁做
分手啦
我呀妹新年上男朋友屋企,有$1000利是,仲要咩都唔駛做淨係食
行文中已經feel到你男朋友屋企人唔識做人,你條仔有無幫你?無既話自己諗.....
叫佢收皮啦 明知你同屋企人有約都唔幫下你 加埋佢屋企人未過門已經當你妹仔 過咗門聲都唔駛出 做人做狗 諗清楚
(你當佢屋企人係一家人 佢都要有先得)
未必嘅,佢條仔個老母特別閪姐。
我呀媽而家錫我啲呀嫂多過呀哥
你都有阿媽生㗎,男朋友咁都唔幫你飛得
屌 新香港人就懶返上去啦
唔識規矩仲喺度大大聲 大陸豬
冇家教真係冇家教

睇死你又係嗰啲隨街屙屎嗰啲人
其中一方有錢 另一方就要做成世狗咩 睇你點定義愛情/一齊啦 你接受到咪okay
我洗碗執枱乜都無所謂,前提係男朋友要一齊做

利申佢地全家都唔會點我做嘢
屌你老母你隻死港豬我鍾意拜埋你全家添呀柒頭
咁而家去咗wo
一係就唔好去 去咗就做全套
冇人拎支槍逼你去 去完又要嘈 攞嚟賤
你老母同你on9 唔好當其他人戇鳩啦咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞