未過門已經做左人地妹仔

475 回覆
93 Like 1727 Dislike
正常女朋友上門係:
女朋友扮想幫手
跟住自己老母話唔洗幫, 出去玩住等
跟住自己陪女朋友同屋企人傾下計玩下, 等佢唔好坐係度咁尷尬
唔好放返條仔出個pool plz
你男朋友阿媽咁做有兩種可能:
一、佢老母本身就係一個臭八婆,而你條仔都係一個廢柴大男人 因為正常男朋友同老母都唔會咁冇禮貌 知道咩叫過門都係客
二、佢老母一眼望到你就好唔中意你 所以做啲仆街野逼你自己分手

無論係邊個可能性 你呢段關係都可以收皮
再上一代就係 我老母果代已經好多雙職家庭啦宜家直頭大部份都係
真係有人連做下樣都唔識架可能覺得我細過佢要服侍佢不過最後我唔做,變呀媽服侍佢

自己房都唔掃?頂得順咩頭髮地氈吸下好快姐
講緊上呀爸呀媽屋企喎 自己屋企緊係自己做啦
講緊上呀爸呀媽屋企喎 自己屋企緊係自己做啦
你男朋友好有錢?無錢就走啦
大男人封建家庭,你嫁入去一定離婚收場
認真,你搵定下一個老公。對自己老婆毫無尊重既男人,咪洗旨意佢會錫你。
條仔有出聲既話,樓主就唔會喺度開post啦
我講緊婚後
Sorry but 系你老母
我都係講緊婚後
我明你講咩啦
因為我哥嫂冇搬出去住
咁如果一齊住我都會幫手 有份用緊係有份做
感動
你是一個好人
你自己中意做工人自己做飽佢
咪係度害人 合理化成件事
呢個最致命,可以分手,因為咁樣暗示左好多野
連登精英贈你幾句
依家係21世紀,洗碗有洗碗機,抹地有robot,吸塵有吸塵機,煮飯都有得買半製成品,餐餐外賣亦得
個班話外賣唔健康去食屎啦,唔見得你地班老母去狗屎垃圾街市買啲大陸肉/菜就係健康,簡直就係慢性自殺
唔好慣呀,男女皆是
未結婚已經係咁
結左婚仲得了嘅
有咩問題 講嚟聽吓 😂😂😂
咁佢包起左樓主未?
包起左比哂日常使費有埋零用錢未使囉
問題係男方未開始主外 咁女方做咩而家就要做內務
班女權閪成日屌連登仔仇女,
結果事實係班港女最擁護傳統果隻價值觀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞