未過門已經做左人地妹仔

475 回覆
93 Like 1727 Dislike
分手算啦

老母叫我女朋友幫手搬野,我屌到佢上天花板
老馮要幫手嫁咩
感情問題一律建議分手
富人係無窮人朋友,閣下肯定都係生於大富之家

Btw, 面對閪人我會選擇正面衝突或者避之則吉,樓主自己唔開心,再上網圍爐只會繼續過更多「不如意」既人生
正常平時去食飯都話幫下手洗碗
拜年點都唔會叫客人做嘢囉
咁你有冇收翻佢錢
加鐘要俾錢㗎
咪做壞行規啦 家下做工人好易咩
點解一樓永遠都係ON9
點解冇人屌5p字

屌你老母
黃丹晴議助?
幫下手ok但唔係老馮
佢屌7唔幫手,就同佢老母講出面果個係你老公同你親生仔,佢地都唔撚幫你手,憑咩屌個外人幫?
反而我覺得夠親密先叫你一齊做
男朋友呢啲時候真係點都要出聲講
小小事都唔企出嚟幫
如果你媽咪知心痛死自己個女
聽落 你男朋友呀媽本身就困係呢個屋企 要做呢個服侍人嘅角色
咁你一黎到 佢呀媽可能投射左落你度 覺得你都要服侍 所以叫你做乜做乜
第時你唔做或做唔到 可能就會話:我果陣咪又點點點

你有冇同個男朋友傾過?感情好唔好?
一齊咗幾耐?
自己屋企人平日叫妳做嘢 係唔係都咁順得人?
咁beautyexchange feel嘅
下次再去都係咁你就慘喇
同佢講左都冇幫你解圍,一係就廢一係就唔尊重你,唔知長久下去你地既關係仲會唔會對等。

所以,都係嗰句,感建分
講真定講笑 我覺得執下碗已經好夠
正常人點會好意思叫人上黎食飯然後要人幫手洗
正想講請個工人咪咩事都無
港女鍊成術
如果係外國又話係正常文化
下次痴住男朋友,佢打牌你就跟埋去側邊睇佢打,過去一齊吹下水
當然你男朋友都要識做,如果佢都開口點你去做嘢,睇嚟你平時都係俾佢食住,咁你自己反思下想唔想同佢過人世

個人經驗,去男朋友親戚屋企最多都係執下檯攞下碗、擔凳個啲
如果係上男朋友屋企,除非啲嘢係自己有份用(例如一齊煮完飯)先會洗埋
佢呀媽不合理地點你做野既話,人品家教好極有限
咁你講乜撚嘢第一日啫?
Btw唔係好理直氣壯好有道理嘅咩?死左去邊?
如果男朋友係聽呀媽話係咪無得救
分啦 咁廢
咁你男朋友有冇一齊幫手先?
絲打真好
我呀嫂被婆奴呀哥縱到緍後冇做過你以上講既野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞