未過門已經做左人地妹仔

475 回覆
93 Like 1727 Dislike
on9
平時要比老母單單打打,夜晚仲要比廢柴老公抽插,家務一大堆,無時間扮靚一醜左老公外面偷偷搵𡃁妹
你男朋友好唔識DO
你諗你自己未來點啦
你思相冇問題,係你男朋友有問題。
你唔想幫手有冇講過出口或者同男友傾過先 如果傾過表達過佢地都要你咁做就真係講唔通
但你無表達過 人地當左你係新抱同老婆咁 都唔係無可能
你男友真係無用....講真幫手唔係咩問題,不過既然你要早走,佢扮嘢拉走你或是代你做家務已經好好多。我都同意結咗婚情況只會更差。當然我唔係叫你分手,不過真係要同男友傾下。
分手
講完
屌你老尾 你咁快衝岀嚟瀨晒鞋底係你嘅事 幫人唔係老奉嘅 自己有嘢做緊係走先 樓主唔好聽依啲廢人講嘢 遲下要你洗埋碗就仆街
呢個真

如果你想生小朋友 生完會更衰
聽太多奶奶淨係玩孫唔理新抱嘅故事 最後新抱因為坐唔好個月變左長期抑鬱症

奶奶仲會喺你背後同個仔講新抱壞話

衰撚過做奴隸
即係老奉
你都係A0 算吧啦

拍拖盞比人當你係奴隸
到時抑鬱想死唔好上黎連登呻
下 我都無聽過你所謂既規矩喎 就算有你講嘅規矩 佢地又未結婚 你講個規矩出嚟做咩?唔夠人拗就話人大陸豬 成個藍絲咁
咪on9啦未過門
飛左條仔去啦無撚用
下 宜家未結婚 你所謂既「做全套」就唔成立唔需要做啦 叫條廢柴男朋友娶左個女仔先做全套囉
人地搵枝槍指住你唔俾你走?
抵你A0
最好永遠A0,唔好害人
依家已經覺得有問題,結婚後你後悔一世
唔係淨係兩個人既事,係兩家人既事來
如果對方父母有問題,我一定搵位走
試下同男朋友傾下,如果無改善/無共識/唔係幫你
你好搵路走啦

父母無得自己揀,但另一半係自己揀返黎
呢個係你第二次投胎既機會,如果你都亂鳩咁黎,唔諗清楚既
第時有咩問題,無得怪人啦
分手啦
有咩問題 女人好應該做家務
當咗人係新抱更加唔會叫佢做嘢囉好冇
當人新抱=多咗個女,啲阿媽錫女多過仔o架,點捨得叫佢洗碗啊。
除非個女仔主動話想幫手啦。
要人做嘢阻住人走仲要人哋出聲話唔做先得,人哋幫手係禮貌,畀啲尊重啦
看不到未來,建議唔中出即飛。
煮下野姐未去到做狗既,如果過年去女友屋企,爆撚左水喉,佢老豆叫我入廁所一齊幫手,我條女、佢阿媽、佢阿婆坐係出面,我都接受既

如果樓主係仔,我會叫佢做人唔好咁玻璃心,亦唔好咁怕蝕底,學到野係自己既,將來飛左對方,自己都係個更好既人
咁咪唔好嫁囉
可憐人必有可恨之處
樓主咪係囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞