未過門已經做左人地妹仔

475 回覆
93 Like 1727 Dislike
我係你就姐手姐腳,打爛幾隻碗睇佢地反應,如果你男友唔幫你,你要諗清楚
好正常姐,我女朋友都係咁,女人係要咁嫁啦!
結左婚都唔會幫
聽講要著背心短褲幫老爺抹身

婚都未結就咁 樣都唔做下 你自己諗啦
正常係叫自己個仔幫手都唔會叫你
我阿媽直接叫佢唔好幫手,出去玩
你男朋友好大責任
廢到咁

我老婆煮飯好叻, 但識佢個陣已經知佢唔會洗碗
第一次見我屋企人之前, 我同阿媽單定聲, 佢唔會洗碗, 洗碗等我黎

利申: 老婆奴
而加唔係就唔就咁簡單喎,我估你冇遇過一個男友屋企人閪,呢啲野冇得改變,因為佢地只會想自己就着數唔會體諒人。
你可以就到做妹仔嘅咪ok囉,好明顯你而加情況唔同樓主啦。

睇到你句
估唔到2021年仲要出現呢啲因為同屋企人唔夾而唔可以一齊既中世紀情節
你未免知太少啦掛,上下baby kingdom 都日日見到一堆post啦,你咪推樓主去死啦,佢個case冇得救。
我食雞食皮㗎喎
唔好FF,你冇女朋友
男人都覺得你戇鳩
分得手,結左婚只會仲衰
感建分
你男友真係好廢,未過門都做餐懵,過咗門有排你捱
而加唔係就唔就咁簡單喎,我估你冇遇過一個男友屋企人閪,呢啲野冇得改變,因為佢地只會想自己就着數唔會體諒人。
你可以就到做妹仔嘅咪ok囉,好明顯你而加情況唔同樓主啦。

睇到你句
估唔到2021年仲要出現呢啲因為同屋企人唔夾而唔可以一齊既中世紀情節

你未免知太少啦掛,上下baby kingdom 都日日見到一堆post啦,你咪推樓主去死啦,佢個case冇得救。
佢男友係會保護老婆,唔洗人叫都會識,佢唔做即係佢價值觀有問題,冇得改。
基本尊重都無
到時結埋婚有排你受
不過我相信你都知連登仔會點覆你
只係單純上黎抱怨
抱怨完都係番去做妹仔
快啲分手,唔好拖累青春添呀
吓 未過門 去係尊重 唔去係道理 做你老婆真係死梗
過左門就食得屎
催你生仔
著靚d話你不守婦道
買個袋話你敗家搞到佢個仔
化靚d又話結左婚化到成隻雀咁唔知想點
家務做得差又話你無用
生完仲慘話你唔識得教仔
最最最慘係你條仔睇緊電視
下個會更好
唔講佢老母幾咁麻煩啦
條仔咁無承擔,有咩其他事會出來支持你嗎?
做到變黃面婆 唔得閒扮靚
然後你個廢柴老公包二奶
奶奶知道左單止無幫你
仲話佢個仔娶個另一個靚女無問題
奶奶只係擔心你同佢個仔離婚
要分幾多身家出黎啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞