[耳機撚]召集大耳牛、枱式耳機系統用家(28)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
改線post好撚多水魚同埋賣線佬
我隻CM 中2整嘅,依家好撚多年都啱戴
我懷疑我隻耳已經好多年都無生長過
真係抵玩,依家當隔音耳塞
要睇夾唔夾系統 唔係加咗就肯定會好聽咗 就好似EQ 咁
中國基本上萬元樓下價位討論係精神病院黎,但係公道講萬元樓上果啲用家其實幾客氣同理性,唯一唔好就係愛炫耀同成日互相恭維
中二就有CM
馬蘭士中頻應該會balance 返
大提琴線條清楚晒即係無晒密度
th900基本上係一幅無相嘅相框 個frame 好靚, 幅相唔見左
fostex基本上唔係硬改調音 就係要EQ
新手想請教下各位大佬 有個朋友不停讚koss kph30ik 有時賣20usd 佢講到有幾物超所值有幾好聽 聽聞呢度好多koss打手 想知道你地點睇 有冇吹大 我遲啲都會買個翻嚟試
一個字:買

不過Koss嘅好係你聽得多唔同iem/headphone先會覺得震撼,否則你只會覺得佢係一隻好聽機而未理解到佢個價值
我買隻比老母睇電視佢都覺得比得上以前買比佢千6蚊嘅FW03,不過佢唔會體會到點解Koss值得推廣
同意,新手老手都值得入,佢可以scale up得好勁,對新手嚟講可以陪住佢成長,老手就會明佢有幾勁
我朋友一開始用個player推佢 不停讚 後來升級再加個amp推佢 仲讚得誇張 搞到我好懷疑 既然各位巴打都咁講我真係要買野見識
依家潮濕 我都無戴耳牛焗住隻耳 拎kph30i求其聽下算
所有koss問題一律建議買
玩portable買對耳膠都就黎買到一對kph30i
有啲係貴過添
一諗到pack耳膠仲貴過佢
見到soekris 2541有得訂想試下, 但手頭上部da-250又唔知點放出去 自己on9刮花咗機殼頂
雙修
金聲?好似見過SPL
去試左1541先 話唔定唔岩聽呢
最多咪雙修
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞