請問藍廢甴分身(狗隻#389613)你屙尿嗰陣起左腳定右腳?

60 回覆
5 Like 3 Dislike
你繼續扮唔係黃世柒Lor,跟本無乜人識DAI ADORU

除非你同佢交過手
又屈,由頭到尾淨係講 martin oei 係 policy 既 contributor

達成平權係所有人都有份,但 martin oei 97 年已經拎左 BC,呢 23 年都仲一直搞緊 BNO 平權都係事實。如果唔係點幫手提供 5+1 呢條橋等英國政府可以響唔洗立法下快速出到救生艇??

如果唔係有人 2x年黎一直默默做野,知道有呢個 methodlogy,咪好似澳洲美國咁一直未開到

BNO 五加一點傾出嚟- MO's notebook 4G 黃世澤的筆記簿
https://martinoei.com/article/31051/bno-%E4%BA%94%E5%8A%A0%E4%B8%80%E9%BB%9E%E5%82%BE%E5%87%BA%E5%9A%9F
十年前有玩網典同中文維基無可能唔識 DAI ADORU 呢條契弟
睇睇下,我去咗花生台,中。奉勸:獨立思考,唔好柒上腦,商人傷人。
五毛狗

手Jok 上見手足投稿
https://lih.kg/2339780
得啦,你繼續扮
你地屈我就會變 martin 咩
黃世柒傾過幾多野,5+1入面contribute 左幾多無人知

但佢個人鐘意認屎認屁就唔係第一次

早於2006年的蘋果日報,李八方的《隔牆有耳》專欄已有提及︰「黃世澤係中大政治及行政學系有教part-time ,佢寫文通常叫自己做中大兼職講師。八方聽聞,有d政政系教授對佢有意見,因為佢教果個course 已係上年上學期結束,下年搵唔搵佢教仲未知,但佢仲周街自稱係中大兼職講師,好似太老定。」。
無人屈你,你自已唔出真身就係你問題
哦,咁你點否定佢冇 contribute
你主人成日咁講,你有咩問題咬返佢

不過唔好自已咬自已就唔好啦,要入青山我幫唔到你
contribute 0.0001% 都叫contribute
然後唱通街話係佢功勞,會唔會on9左D
成班五毛異口同聲集體 discredit 一個 contributor 好笑D喎
唔係significant contributor 都唔好意思講出黎,不過世柒份人鐘意認屎認屁就好難講
五毛努力 discredit 人

BNO 五加一點傾出嚟- MO's notebook 4G 黃世澤的筆記簿
https://martinoei.com/article/31051/bno-%E4%BA%94%E5%8A%A0%E4%B8%80%E9%BB%9E%E5%82%BE%E5%87%BA%E5%9A%9F

達成平權係所有人都有份,但 martin oei 97 年已經拎左 BC,呢 23 年都仲一直搞緊 BNO 平權都係事實。如果唔係點幫手提供 5+1 呢條橋等英國政府可以響唔洗立法下快速出到救生艇??

如果唔係有人 2x年黎一直默默做野,知道有呢個 methodlogy,咪好似澳洲美國咁一直未開到
有無諗過係世柒個人問題?自大鐘意奶光環,其實佢contribute 丁屎咁多就要衝出黎認叻
你咪繼續扮唔係世柒你做緊既柒事同佢一撚樣

黃世澤經常就網絡現象發表文章,在文字亦常流露對中共的厭惡,指她經常煽動「自己人打自己人」。又認為網絡上充斥著大量五毛黨,對於與他意見或政見有別的網民留言黃皆認為是「五毛黨所為」,亦視他們的留言為「纏擾行為」,更多次表明擬以法律手段控告與他意見有別的網友 ,黃亦言明禁止網民將其博客文章轉載至討論區。

https://www.inmediahk.net/%E6%99%82%E4%BA%8B%E8%A9%95%E8%AB%96%E5%93%A1%E7%9A%84%E6%88%90%E9%AD%94%E4%B9%8B%E8%B7%AF
抗爭本身就係每個人負出少少,靠集體發揮出大既影響力 我已講過 martin oei 係 contributor,佢既角色係比意見英國政府令英國政府快速平權。呢個亦係點解英國可以上年 8 月頭已經開 LOTR 比人走

但美加澳就一直 stuck 響唔同既階段
你咪繼續 post DAI ADORU
佢最出名就係響獨媒寫完d飛機文,轉頭響 wiki refer 翻自己 d文當 source
佢唔止寫過 martin,呢條友仲癲過 martin oei 十倍,你可以睇下
你又知係世柒既意見加快左5+1? 唔俾係英國MP諗出黎?
五毛努力 discredit 人

如果唔係你同佢交過手你點知又唔見DAI ADORU屌其他人?

你繼續扮唔係世柒啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞