請問藍廢甴分身(狗隻#389613)你屙尿嗰陣起左腳定右腳?

60 回覆
5 Like 3 Dislike
罪證
我公開呼籲黃世柒及其親衛隊另立討論區
https://lih.kg/aKxuLMV
藍廢甴老屈完大量手足做五毛之後仍然死撐藍廢甴
行為口徑亦同真正嘅藍廢甴極度相似
關我個post 咩事?真心問
老鳳又老屈 就係你件垃圾一直縱容五毛搞到連登變垃圾崗

成班五毛同波台狗玩互屌玩離間玩左咁耐你條契弟理都無理過
所謂狙擊人既老鳳,唔會理波台狗
所謂狙擊人既老鳳,同波台狗 fd 過打 band
而波台狗搞事就一直無人理

我可以簡單推論到:

有班人係被老鳳容許響呢度搞離間
證明佢喺你個post #45吠緊
收爹啦黃世柒,你連坐監嘅手足都屈做五毛
以後叫佢藍廢甴
黃?佢冇資格
關我 9 事呀,你咪自己 email martin oei 囉
你咪繼續扮睇下有冇人信
以後叫你老花啦,扮捉五毛其實小罵大幫忙,最過份搞分化果班就唔撚理
你地講得多就係呀
貼你自已身份囉,反正黃世柒都話唔出真身就係五毛

你唔貼就係五毛,你主人講既
on9
你扮黃扮激ar ma,係度離間手足,又唔肯出真身,呢D咪五毛囉屌

你自已係youtube 成日咁講,原來黃世柒先係最大五毛
用番你平時講D野,你駁唔到就扮型單字回覆

on9仔
藍廢甴 = 滲透德國嘅曱甴
德國有冇國安? 可以報埋
又唔見你搞分化班五毛 走去搞個幫手足搞 BNO 平權既手足
你條撚樣10 年前已經俾人屌

黃世澤經常就網絡現象發表文章,在文字亦常流露對中共的厭惡,指她經常煽動「自己人打自己人」。又認為網絡上充斥著大量五毛黨,對於與他意見或政見有別的網民留言黃皆認為是「五毛黨所為」,亦視他們的留言為「纏擾行為」,更多次表明擬以法律手段控告與他意見有別的網友 ,黃亦言明禁止網民將其博客文章轉載至討論區。

https://www.inmediahk.net/%E6%99%82%E4%BA%8B%E8%A9%95%E8%AB%96%E5%93%A1%E7%9A%84%E6%88%90%E9%AD%94%E4%B9%8B%E8%B7%AF
走啦,世柒淨係識分化,屈毛

坐監手足=五毛
叫人續BNO user = 五毛

黃世澤經常就網絡現象發表文章,在文字亦常流露對中共的厭惡,指她經常煽動「自己人打自己人」。又認為網絡上充斥著大量五毛黨,對於與他意見或政見有別的網民留言黃皆認為是「五毛黨所為」,亦視他們的留言為「纏擾行為」,更多次表明擬以法律手段控告與他意見有別的網友 ,黃亦言明禁止網民將其博客文章轉載至討論區。

https://www.inmediahk.net/%E6%99%82%E4%BA%8B%E8%A9%95%E8%AB%96%E5%93%A1%E7%9A%84%E6%88%90%E9%AD%94%E4%B9%8B%E8%B7%AF
DAI ADORU 呢條友仲痴線過 martin oei
由頭到尾得 五毛 = 五毛
25鎊做會員去寫封垃圾信就叫幫手足

你估人地英國真係因為你黃世柒講一講就平權咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞