[龐氐騙局]Bitcoin升到58000 泡沫終極爆破

160 回覆
188 Like 69 Dislike
身邊個個都爭住話買bitcoin, 連cctvb, 報紙,同所謂投資界既youtube都爭住係度講。。。
終於今日泡沫已爆,2017年bitcoin已經警告過世人一次,20000插到3000蚊

50000係最後逃生門,唔好理蝕緊幾多,有得走好走,穿50000就直落40000見,恐慌情緒已經升溫,唔好諗住睇定啲先走,bitcoin 7x24都交易緊,瞓過覺屙個屎隨時都輸身家

bitcoin只係一種老千呃人技倆,無任何實質資產support,加上大陸實會打擊依種非法不受監管走資既野,依兩個月爆升就係音樂椅既最後一程

要投資我買Tesla TSM ARKK唔好?有實質資產,有盈利,有未來,每樣野都可睇得見,有將來,點解要on99買樣虛擬野買樣無實際資產既野?買一樣連你自己都唔撚解釋得到既bitcoin?傻撚左的嗎?

火棒傻散,一路好走

同意請正評同推post,有得走好走,唔想遲下一堆人輸到仆街跳樓

scam
有得走好走
bitcoin連雲吞麵都買唔到
咁都可以上到50000美金一粒
買碗雲吞麵要比百幾蚊手續費
How to buy drop
咁你會唔會用黃金白銀買呀弱智仔
你比粒我我咪賣碗雲吞麵比你
一早講咗係垃圾幣
上次20000插到3000
今次56000插到15000左右啦
Bitcoin升到 8000 泡沫終極爆破
Bitcoin升到 18000 泡沫終極爆破
Bitcoin升到 28000 泡沫終極爆破
Bitcoin升到 38000 泡沫終極爆破
Bitcoin升到 48000 泡沫終極爆破
Bitcoin升到 58000 泡沫終極爆破
:
:
:
留個address 黎
我過100蚊bitcoin比你
差唔多,保守啲10000啦
爆lu終於

話左幾耐係接火棒
人類總要重覆的錯誤,大量牛市股神50000樓上接火棒
有得走好走,一陣穿40000就見30000
Bitcoin都叫爆破左好幾次,出左十年都仲係咁爆
十年前冇人信50000美金一粒
而家都冇人會信十年後升到500000一粒
走呀 你地快d 走 我頂住個價 就豬死我了
收銀機壞了bitcoin便會消失
咁都仲有人買
狼來了,今次隻狼真係黎左
仲唔走?
最後機會
已經清倉一幣不淨
今次係last one,個市場反映晒
割了
yes,有得清好清倉
好快會死ser,到時想走都走唔到
之前試過好多次了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞