黃到金高質Youtuber被控暴動

719 回覆
1707 Like 92 Dislike
Push
佢本身就唔係我哋呢邊嘅人而係五毛
希望上20K!
lm
Push
Push
咁早
Push
幫手
入到去 可以拍個監倉既Vlog
到時一定吸引到好多人睇
夠創新 史無前例

“hello youtube , 今日黎到壁屋”
又係你話可以用個控罪去賺同路人嘅錢
我嘅原意係被人告暴動嘅其實都好低調,好多都無要求大眾去比attention佢地更加唔好講錢,因為參與得嘅都預左有俾人告嘅可能,但係唔知點解而家俾人告都要大大聲講出黎姐,明唔明啊?
之前睇過佢扮善逸,希望佢冇事啦
係你話 你係咪比錢我先

人地誠誠有冇問你拎錢呀
人地本身就拍開片
黃店就話黃圈 大家幫襯 黃youtuber就cls
真係被人告暴動反而講下要俾你屌

夫婦都一早有健身室 又話人做乜要講 想人幫襯?
誠誠有youtube 就做乜要講出黎 想人follow?
人地呢個職業係做先架 講出黎又點?
誠誠D片得呢條係講下近況 去到最後先講出黎
有事你都五年見佢唔到 唔知點搵錢法

人地有冇條條片講場運動呀?
有冇日日話自己暴動貼個payme code出黎?
政治channel日日講呢d 撈油水仲多錢啦

你要低調係你把尺 低調型D?
姐係有預左被人告就唔好可以講出黎?
咁新聞都唔洗報啦 要乜人關注姐 預左啦
咁撚樣?

自己被人告暴動
然後屌一樣同你被人告暴動既人
真係唔明你諗緊乜
被政治逼害要低調真係R爆頭
低調係完全100%無好處,只會助長政權氣焰
誠誠成條片都講緊呢一年好努力咁繼續生活
完全係靠自己 冇話要靠同路人搵錢
一個努力左咁耐既人又有咁大心理壓力
到最後一刻講出黎 都要被人話 喂 你做乜唔低調
你預左架啦

好撚燥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞