[消失的馬狗2]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及林奠黑警國安死全家吹水區[1210]

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
佢就算俾人撞低都會好快起返身,好好鬥志
佢有下成份責埋人度tackle
福都仲會走到個位出黎射龜,馬係連射龜既機會都無
佢到底有無留意球場D人架
對中下遊真係會好過出馬災,對強隊又可以試下練佢當星仔咁用
梭威鐵偉
天才中堅數嚟數去咪又係Rio Nesta Varane呢啲
想數多啲都無
占直士好明顯留力下半季

上年上半季chur完消失左
今季下半季出返來勁sharp

馬屎會唔會又係下半季先爆呢
off topic 對紐果球最好j 妹迪個轉身
去下一隊先爆
馬仔都趕走埋 即係v92買嘅人得返shaw一個
清新又被遺忘
點解用“趕走”黎形容,係佢自己放棄機會啫
https://youtu.be/AayMUUyNHXI
3嗰球真係好難忘,仲有hea爆笠人(10&摩納哥)
9嗰球hea下hea下無啦啦勁大力
我迷清 但接受咗佢已經離隊
以前啲前鋒好多凌空抽射
勁到
佢技術爆燈睇上去hea 姐
馬狗: 凌空抽射我咪要跳起, 重要成份撻落地, 不了
Jadon Sancho expects to leave Dortmund this season. Many expected his move to Manchester United to happen by this time around but United have slightly cooled there interest in him #mufc #mujournal

[@David_Ornstein via The Ornstein & Chapman podcast]
多蒙特你地聽住 呢個結果係你地選擇的 將來的後果就由你地自己去承擔, 我依家突然好想拜仁嗰種專制暴政突然降臨到多蒙特身上 睇住佢地大呼小叫 然後我只會瘋狂恥笑 落井下石咁指住佢地黎笑
Welcome Jadon
Thank You Tony
背身 一控一撥一射
淨係呢個動作馬災都未做到
識玩 今次你多想賣但我曼唔想買了
轉會窗最後一日再用30m打包
DJ係勤力,有鬥心,不過條友更鍾意show off,上季主場對水晶宮,89分鐘追番1:1,唔係即刻執番個波去中圈開波,而係走去慶祝(俾隊友diu),我哋係曼聯,主場啊,係要贏啊唔該。而且DJ踢咗差唔多兩季,踢波嘅判斷力都無乜進步,佢基本上已經到頂。係Twitter有曼聯group盡然攞佢同bale比,唔該,係同23歲嘅bale比(DJ 23),唔好同而家嘅bale比。再睇下city嘅foden,你就覺得DJ有幾不堪,DJ你係踢緊右翼啊,唔係右閘啊。

Facebook真係好好睇
所以係想表達啲乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞