[消失的馬狗2]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及林奠黑警國安死全家吹水區[1210]

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
Joe Hugill 應該好快有機會頂下正前位
啲人玩太多FPL
keep住俾機會上一隊坐下,甚至好似shoretire咁踩下草

蘇蛇湊仔湊埋u隊
朗隊告急 要人

全盛時期朗尼算唔算世三?
https://lih.kg/2419016
我估佢地呢兩個轉會窗入咁多高質幻幻都預左
你唔比機會佢地上一下隊玩下 佢地邊會咁易簽比我曼
不過佢地表現係好過預期令到U隊一升完都踢得唔差
好大批未夠20歲既都丁得過
曼聯管理層都應該決定咗慢慢俾時間SoB,寧願浮沉返幾年再打造王朝
一有大牌係佢前面就唔識踢波
好事
好過打兩三年拎完冠殘哂又沉過
好似玩fifa manager mode咁個board set目標俾幾多幻幻出場咁
應該都真係預左長時間比佢
之前已經完成左一次大清洗
清哂啲唔太得既U隊 文西天使仔一樣要走
其他同期既都借走睇表現 大碌 Garner Levitt Laird Mengi

隊幻幻呢期重點訓練既都係我曼本身欠缺既位置 兩件正中鋒 攻中中場一堆 左右閘
爭中堅未搞掂
翼鋒就直接買左可以插一隊果兩隻百力支同Amad

成件事係有朝氣過前幾任領隊好很多
條反西list長過我碌鳩
馬問題已經唔係把握力廢咗咁簡單,福把握力一樣差但起碼應跑則跑
馬鍾意企係到踢既習慣已經嚴重到sob都忍唔住要叫佢跑多d
綠木能力唔差得佢幾多,跑動又多過佢傳波決定又快過佢,真係仲覺得自己可以無限機會既話都係執定包袱算啦
25歲都企係到踢
遲啲再老啲點搞
咁鍾意企不如返屋企企喇
咁都無吹?
中堅有Mengi
吹咗啦
佢咁既跑動量同積極性,係玩逼搶既球隊真係食得屎
仲hea過hea碧
係勁嘅 守少一個有咩所謂 當留力攻
但攻連單刀都炒 學咩人係到散步
以前未流行仔細既數據分析,資訊流通未算發達時,好似佢呢啲前鋒只要有一定既入球數量,球迷都或者唔知佢其實踢得閪同有咩問題。但依家咁多唔同既機構,甚至官方都有統計住各種大大小小既數據,球員既問題就會一覽無遺(仲要今季佢連入球同助攻都係創新低)
馬騮搶球
利申 BLM
佢有hea碧咁撚好技術
我又唔介意佢hea
其實hea碧攻都唔算好Hea
應跑都會跑
至少hea碧喺禁區唔hea
梳利泰亞踢得唔錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞