[消失的馬狗2]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及林奠黑警國安死全家吹水區[1210]

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
更靚既女都會屌厭,遲d綠木應該大爆發
唔洗叫雞都係好事
已經屌厭左一次再復合架啦

屌厭完去左叫雞之後出事再復合
著番密實d靚好多

Btw有無人覺得綠木剷咗呢個頭再加埋d鬚 個樣頹咗好多 雖然本身都唔靚仔
del左個d相正好多
起碼買左個龍心先啦
摩二季嘅時候以為砌好咗
Bailly+Pogba+Lukaku
頭幾場丁到
而家都砌好咗, 福仔+般奴+麥龜

呢幾年都會繼續係佢地
Daddy
第一季未完已經俾Daddy doubt future

Matt Doherty's future at Tottenham is uncertain with manager Jose Mourinho harbouring doubts over the defender's ability to be a success at the club

Spurs signed the 29-year-old from Wolves for a fee in the region of £15 million in August but Mourinho is considering making the right-back available for transfer this summer unless his form improves.
捉鬼
被炒 袋一大筆錢
客串去講波
我地爭件右閘
麥龜由上季到而家差唔多場場踢足都冇大傷, 真心想知佢身體構造
狗餅打完80m有無打冷震
一流波牛體格
條友個頭真係世界級, 防守之外, 差不多場場都可以頂到起碼一下好近磅既進攻頭搥
不過隻腳就...........上場D 面對面直接交俾人真係
頭槌世界級有時角球空哂都頂唔入
有無興趣過嚟打後備
呢三件鐵膽就算買幾多人都係出佢地,點都要接受架喇
短傳 長傳都無樣好
80million down the drain
Harry Maguire 柒 again
希臘通緝犯
佢好想做領袖,但真係未做到
Bruno未黎之前
除咗佢之外又真係無乜人夠資格做隊長
呢單嘢先搵笨,保護屋企人搞到俾希臘黑警屈,點可能咁都唔撐
俾咗佢就無計,無理由好似摩佬對普巴咁收返咁肉酸
個頭真係未係世界級
係頂得嘅 但真係解圍個隻亂頂走就算
唔似vvd 個隻真係準嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞