[消失的馬狗2]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及林奠黑警國安死全家吹水區[1210]

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
杜曹好似唔用佢
其實福都冇衝入去
兩個前鋒係禁區出面托柒咩
少睇車
唔知捷維爾衰咩

黑幫大佬都幾識波
即係好快好似阿古獸咁變玻璃
tuchel打3412所以lwb鐘意用返m朗
般奴啲鐵票好勁
其實冇咩嘢衰, 只可以講佢打4後衛攻守平衡好過阿朗素,但車仔啲翼幾件都踢唔起,杜曹要轉打3後衛推兩隻閘上去,但講進攻佢唔夠阿朗黎
如果佢學到華一招咁落底又唔差呀
但佢俾波真係要練下
尋晚個場比我會揀
福 妹迪 占
多過般
般個1g1a刷番黎 都唔係好關佢事
佢好似阿古路咁carry到幾季
我唔介意佢變玻璃
希望James可以多啲出
占d出波 無咩技巧又無角度
佢入波呢兩場都好似省到龍再入 少少幸運成份 不過證明肯射就有機
點知連帝借完返嚟坐埋佢個位
Tottenham boss Jose Mourinho says his side "have problems I cannot resolve myself" but does not believe Spurs are in crisis after losing at West Ham - their fifth defeat in six league games.

https://www.bbc.com/sport/football/56148274
差球員做反 就摩3

但熱狗班波咁多年都好似唔會反個教練

次次都係Levi 同個教練反面
Man City have more 2021 points than Liverpool, Arsenal and Spurs COMBINED as Guardiola lauds best side yet.

PREMIER LEAGUE 2021-ONLY TABLE
1. Man City - P11 W11 D0 L0 Pts 33
2. West Ham - P9 W7 D1 L1 Pts 22
3. Leicester - P9 W6 D2 L1 Pts 20
4. Man Utd - P10 W5 D4 L1 Pts 19
5. Chelsea - P9 W5 D2 L2 Pts 17
6. Arsenal - P9 W4 D2 L3 Pts 14
12. Spurs - P9 W3 D1 L5 Pts 10
17. Liverpool - P9 W2 D1 L6 Pts 7
20. So'ton - P8 W1 D1 L6 Pts 4

2021開始計, 猁妓熱加埋都唔夠鄰居

btw, 耶子仲拎分多過我地
對愛狗西布錫 失分好撚傷
哥狗要求球員既穩定,喺呢方面真係無人夠佢嚟
丁力廢到咁連頭槌都有波入,雖然係妓柒
冇冠軍一定反
阿里果班一定起頭
250前面件holding高過佢20cm
有睇疤都知,美斯都行行企企,但波落到佢度,即刻球皇上身,過你快到追唔到,但馬災係有冇波係身都無貢獻,今屆連最強既把握力都無埋,仲衰過連,連都無得踢,佢更加無得踢啦
原來蘇蛇而家暫時畀咗13個青訓一隊debut
已經多過v92既12個
(椰子1個, 傑斯兩個, daddy 6個)
上季一場對google隊都出唔少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞