[漫] 龍珠-超 Dragon Ball Super 集中討論 (7)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
啲力量漲得太快
可唔可以多啲特殊技用下先漲
封印個啲講得幾好吖
可以再用類似嘅技先漲
而家出下力已經毀滅宇宙點搞吖
同埋變強點解會包埋突然識舞空術
魔羅本身玩弱化個idea幾好
後面又變翻互谷戰力
柒達岩岩學到新招就沾沾自喜
又輸
想睇比達去第六宇宙
對上一次 想快d下一期 已經是黑悟空篇

幾時先有返呢種感覺

點解ps5仲未見有龍珠驚 以前一年一隻
今年預告片都冇
Ps5邊有咁快啊
整一隻驚唔駛時間咩
以前會有預告j下
而家講到招破壞好似反物質湮滅咁
利申9up
但感覺似係得呢個神龍先做到
黑悟有動畫打底預咗爛 冇期待過漫畫
反而魔羅初期期待過 點知中間已經開始爛
而家明顯想玩到再食唔到老本為止
魔界
地獄
其餘未出幾個宇宙
滅左既宇宙
舊劇場版角色重生
.....
BTW應該差唔多有新劇場版消息?
其實講比達去第六宇宙旅行時發現撒亞星比其他敵人功擊,之後幫拖應該幾有趣
嗰個叫撒達星
新一話漫畫d打鬥, 超一未必係喎
唔明你想講咩
我諗佢意思係金眼仔同幾隻雜魚表現出黎既逼力,連超 1 都無掛?

另外比達練招新招好似好無聊咁 ... 一來之前悟空都學左一半
二來感覺唔到學完招粉碎個人會勁左,同悟空個身勝手之極意好似無得比咁 ......
新一話漫畫d打鬥, 超一未必係喎
唔明你想講咩
我諗佢意思係金眼仔同幾隻雜魚表現出黎既逼力,連超 1 都無掛?

另外比達練招新招好似好無聊咁 ... 一來之前悟空都學左一半
二來感覺唔到學完招粉碎個人會勁左,同悟空個身勝手之極意好似無得比咁 ......

如果真係全宇宙最勁, 應該好似破壞神咁, 㩒一下, 超3都即時收皮, 或者好似大杜斬完菲利, 悟空一隻手指招呼佢, 呢D咪表現出好勁
嗰班人點睇都無超3啦
表達唔出"好勁"
單靠文字
明明悟空都識破壞 柒達練就好似新招咁做咩姐
佢上次兜個話悟空只係嘗試模仿破壞,但係失敗咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞