[漫] 龍珠-超 Dragon Ball Super 集中討論 (7)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
成個超啲戰力從來都係亂黎
一開波圍圈變紅髮升 level 已經係 …
古拉响hero嗰邊出哂金色版嗰啲,已經冇驚喜
應該唔會係佢
成個Z啲戰力從來都係亂黎
一開波N倍界王拳變紅色升 level 已經係 …
今次仲要係神+自在極意
但起碼扮有修練,之後變勁都係叫有啲理論
最鐘意常態超西個concept

圍圈仲衰過比達變超 4
好鳩悶,完Q 咗佢啦
屌 駁唔到
勁自己咁多既銀髮都輸 柒達憑咩咁有自信
因為柒達今次冇做招牌動作
7空一早取代咗7達個位啦
真係越睇越無引以前都期待下,隔幾日又睇下有無新情報新消息,新一集未,會捕住
而家真係求其啦,出左啦?聽講佢地又柒喎,吹到幾勁幾勁,不會再輸了,又被天使,破壞神教左咁耐,俾個新角色許個願就打到仆街

唉是但啦得閒先啦,掃讀咁望一望就算睇下佢有幾爛,keep住睇真係純粹得翻對龍珠個情意結既關係
大軍咁撚勁
唔通真係比柒威返次
邊到有得睇
真係好撚BUG兩粒珠做最強
屌咁之前D敵人打黎做咩
真係衰撚過魔羅篇
許願基本能力可以上到超藍已經cls
我寧願佢畫銀髮比佢拖到就黎解除先偷襲好過仲係銀髮狀態下比人偷襲
明明上集維斯先講過銀髮係最後手段 當係時限特化
喺特化中都會隨時間精度下降真係好on9
娜美星人:我地唔驚死對菲利 魔羅
大軍: on9 用2粒龍珠都可以ko銀髮
睇完最新一集, 唔知柒達今次會唔會柒
點撚解仲要係咁整新角色係咪戇鳩架鳥山明?

宇宙武道大會咪整咗好多新人囉,屌你比你雪撚哂 好似純粹陪跑咁,吹到全王個啲又天使咁op

屌你又整個新人唔講返呢啲野,悟空就一直係到勁變形態,buff多啲比達啦。

我話比你聽如果成個篇章係布洛係主角打呢條撚樣,成件事一定好睇好多

悟空好厭啊,嚟嚟去去都係咁
呢集又推番 以前設定
自在極意 已經係龍珠天花板
咁都可以輸
肯定仲有超西極意
唔覺龍珠會放棄超西
上集已經開始 為呢d鋪路
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞