[漫] 龍珠-超 Dragon Ball Super 集中討論 (7)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
佢話第七宇宙破壞神姐係比魯斯最麻煩姐
真,根本夾硬講都講唔到邊一篇有Z level .. 人物性格都係,得比達好咗,其他一係透明化一係好似悟空咁弱智咗...
其實z個時都係咁, 去到打打下先知同比達菲利差左幾皮
但去到斯路已經知自己同斯路有差距
吉連既出現已經又再自打嘴巴...即係扎馬斯殺得死吉連...
連超藍完成版都唔記得左啦
依家都係畫到有氣
會唔會最後話今次條神龍實現完超出能力嘅願望 所以就產生類似GT嘅邪惡龍然後接落去劇場版
如果係咁不如直接出埋超 4 ... 個設定仲正過紅色藍色
拉埋入正傳啦!橫掂布洛尼個時都有提過猿之力 ...
今次隨時拎埋巨猿之力嚟講
孫悟空 銀髮巨猿/超4銀髮
扎馬斯係諗住殺曬第7宇宙先打其他宇宙
同柒達打仲留住界王拳唔用 4倍界王拳係>柒達嘅
同菲利打都仲有元氣玉做必殺手段
不過佢兩個就算唔夠打都要打落去啦 邊有得避
其實只要全王/大神官出手,扎馬遲早要死
點解好似咁有自信
同意
大杜一劍斬落去嗰吓其實幾熱血
吖 點不知佢老味吹撚到全宇宙都係札馬斯
終極on99!
xv 2做得仲好
所有宇宙既悟飯 杜拉格斯一齊比氣大杜
大杜一劍斬落去就完其實好好,係最後為咗要2個全王搞d咁的野
到依家都唔知為乜要兩個全王
我已經當係正史
因為漫畫冇大杜劍
個大綱一早決定有兩個全王

唉..大杜創都係黑悟篇唯一動畫正過漫畫嘅
光劍果Part我鐘意,不過發爛渣反白型態有d 無謂
講開比達果招分離術係咪已經condom化 設定上佢呢招其實好撚屈機
比達嗰招係針對敵人搞乜春融合吸收
呢啲使用唔屬於自己力量嘅

暫時咁睇單眼佬冇嘢好分
嗰啲唔係神龍嘅力量
係自己壓縮生命嘅未來錢

至於反方向當元氣彈用就唔清楚啦
上次埋尾有提過可以做out put 同in put 比達變左一個悟空專用尿袋
為左營造悟空鳩up性格(搵個fd比全王)
再補救番依句野
全王vs全王?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞