[漫] 龍珠-超 Dragon Ball Super 集中討論 (7)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
正路係,所以夠菲利打其實唔係好勁,但維斯好凝重咁喎,單眼佬真係咁勁?
維斯話每一日都要起越前一日
Supposed咁進步下單眼佬已經唔夠悟空 比達打
維斯都話單眼佬係咪敵人仍未知數
計神宇宙第1就破壞神,計人就悟空白髮極意
有一幕單眼佬識破壞招數,唔會咁癲係同破壞神一樣掛
維斯終於兜番自在極意唔應該係變身
但佢又話白髮係最終手段,咁白髮係咪嚟
菲利唔知夠唔夠魔羅打
但佢已經係悟空 比達 大波之後啦wo 咁都唔勁?
當年復F如果解決到漏氣個問題 超藍都唔夠佢打其實
要睇菲利宜家仲有冇鍛鍊落去
成班天使冇一個唔係白髮 你話呢
Bandai: 漸變好難出figure呀,再諗!
設計師:加隻破壞神耳環當新型態
Bandai:ok!
搞到咁點將佢地變返十年之後既普通人
悟空black嗰陣咪有
白髮我諗係悟空夾硬谷出嚟可以用極意嘅形態
宜家就想唔洗谷都可以自動使用
而谷出嚟嘅嘅白髮可能可以更精準咁用,會比黑髮自動使用時更加勁
所以可以作為最終手段
上3集悟空話果陣係得個樣 其實係失敗左
其實銀髮配悟空紅色衫唔襯,所以要整個常態極意
等比對手打到爆衫 再變銀髮
咁樣
好快就知班天使係天生白髮定因為常態極意所以白髮
唔知lee 篇完結 動畫第二季會有未呢
可能果陣 維斯同比魯斯都死左 悟空比達 接手第七宇宙

不過e家超係和諧向既動畫 無咩可能死人
已經接唔到明明莊子話已經5年冇見 根本駁唔到去z結局
有打過咩
莊子會局部失憶
已經唔想再追
鳥生應該無諗住停 當多啦a夢咁畫 睇下老本食到幾耐
人地吉連打到無人敵手
比達悟空就咁易搵到幾次勢均力敵的對手
下次見返hit同toppo都應該係卒仔level
前幾集咪講咗囉
Sor, 啱啱get到你想講佢係咪用悟空嗰種變身
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞