皇室決裂|威廉對哈里梅根所為震驚及憤怒 不滿弟弟聲明侮辱祖母英女皇

407 回覆
564 Like 11 Dislike
就算你個stereotype 係用平均值都係好有問題囉,因為人就係好撚diverse 同埋唔應該用數字去行量囉,而呢個正正就係而家所謂左膠玩identity politics嘅問題,每一個種族入面都有人高矮肥瘦靚仔柒頭,你單純用一個平均值去講一高竹打沉一船人咪就係有問題。

簡單啲講,如果你去interview做運動員,佢見到你個名係亞洲人就話因為你地亞洲人體能差,所以我唔請你了咁有冇問題?

頭先2樓就係話黑人人種低智商
天生適合種甘蔗摘棉花

樓主話遺詔度寫處斬嗰隻黑猩猩,而且規定皇室萬世不得與有色人種通婚,因為人地係黑人就要處斬,咁都唔叫Nazism?
可能係劇集影響,覺得係卡米拉逼走佢地,因為卡米拉係權力的淫娃。

所謂王室義務係咪有原因?
歐洲除左英國仲邊有
荷蘭比利時西班牙嘅都係冇實權
亞洲有泰國大馬汶萊
仲有天皇吉祥物嚟
除咗你講呢兩個國家同埋中國,大部分都係殖民地,仲點君主立憲?
同埋歐洲都一大堆共和國啦
The crown?
呢件垃圾退出皇室乾乾脆脆喎
一個blm咩皇帝都要跪
左膠不嬲最歧視人
即係全世界得英國首相要定期向英女皇匯報國事?
我當佢講得岩
但你作為一個孫咁樣出份公眾都睇到嘅聲明去串個阿嫲
要幾冇血性先會咁做?
一早下放權力畀議會換返嚟
其他地方選擇繼續攬權咪玩死埋王權

東歐幾國 南斯拉夫 羅馬尼亞 保加利亞就係二戰後蘇聯勢力範圍,共產黨點會容許有國王
真係冇諗起過佢老豆
不過天皇其實好似跟本冇得簡?
本身係幕府控制
乜英女皇喺公屋食煙捉象棋隨地吐痰
威廉同佢老豆一樣
都係同一個格
以上都係睇netfilx 王冠知
遲早實分手
有部分連登仔真係鍾意希特拉
第一 人係好diverse,但唔代表人種無trend,唔同嘅人種因為diverse 會各自既spectrum,但都係兩個分開嘅specturm,兩個spectrum 可以有overlapping area,但個平均值可以差好遠例如客人智商70-160 都有 亞洲人智商80-180 都有,大部份亞洲人智商110,大部份黑智商100,咁間唔時有10個黑人智商有160都唔奇,但最聰明嘅亞洲人會有180,明唔明

第二 你講既運動員例子 我就係話應該要有 equality of opportunity 應該要有interview,但我會預黑人成功拎被情既機會大d,因為呢個係統計上嘅事實,而唔開歧視事

第三 仲有講呢句說話嘅唔係樓主,而且只係嗰邊人士嘅意見,佢係表達自己唔鍾意黑人,你可以話佢係一個納粹主義者,但無啦啦拉埋去講IQ之後拉到落好似話佢要搞納粹香港咁成個香港落曬水就係你借題發揮,如果你話你只係誇張d 9up下我都覺得嗰條友都係誇張d 9up下
英女皇都係冇實權架啦
有實權果啲都係沙特泰國呢啲獨裁國家
英女皇寫明head of state嚟點會冇實權
佢有權唔用咋
其實有冇人可以評價下威廉同哈里?
本來兩個都係好仔
唔是見埋希魔然後比人發配邊疆咩
然後到事頭婆年代初期先比人cut埋啲funding咩
英女皇大權到可以指住自己個鼻就出到境
好多執照係統又唔識用 司法權好似都上唔到佢身
佢子孫就陰鳩公,諗住抽到好籤做王室後裔,點知個老母癲嘅有老母個血統,將來應該乜鳩都唔會有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞